Με special γάντια γίνεται… 100αρης ο Νόιερ

Με special γάντια γίνεται… 100αρης ο Νόιερ

Η Adidas έφτιαξε ειδικά γάντια στον Μάνουελ Νόιερ, προκειμένου να γιορτάσουν από κοινού τις 100 εμφανίσεις του τερματοφύλακα στην Εθνική Γερμανίας.

Ο Μάνουελ Νόιερ είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει την 100η εμφάνιση με τα χρώματα της Εθνικής Γερμανίας και η Adidas σκοπεύει να τον τιμήσει σχεδιάζοντας ειδικά γάντια για τον 36χρονο τερματφύλακα.

Αναλυτικότερα, ο κίπερ των Πάντσερ  σκοπεύει να φτάσει των τριψήφιο αριθμό συμμετοχών με την φανέλα της χώρας του και θα το κάνει είτε στα δύο φιλικά προετοιμασίας με Δανία (2/6) και Λετονία (7/6), είτε στα ματς του ομίλου-«φωτιά» με Γαλλία, Πορτογαλία Η

Το δημοφιλές brand ρούχων, λοιπόν, έχει σχεδιάσει έχει ετοιμάσει special γάντια για την συγκεκριμένη περίσταση, με την φωτογραφία τους να διαρρέει στο Τwitter από την ιστοσελίδα «Footy Headlines».

Ο Νόιερ θα γίνει ο 13ος παίκτης του κλαμπ των «100άρηδων» στην ιστορία της Γερμανίας και ο 1ος τερματοφύλακας στην ιστορία. Από τους εν ενεργεία παίκτες μόνο οι Λούκας Ποντόλσκι (130), Τόνι Κρόος (101) και Τόμας Μίλερ (100) έχουν καταγράψει περισσότερες συμμετοχές. Στο Νο1 παραμένει σταθερά ο Λόταρ Ματέους (150).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ