«Έχουν αλλάξει τα πράγματα για τον Ντε Μπρόινε»

«Έχουν αλλάξει τα πράγματα για τον Ντε Μπρόινε»

Ο προπονητής του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ μίλησε για την αποθεραπεία του σταρ της Μάντσεστερ Σίτι εν όψει του Euro.

Απέφυγε τις εκτιμήσεις για την αποθεραπεία του Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο προπονητής του Βελγίου Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. Ο Μαρτίνεθ τόνισε πως θα αφήσει τον ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι να πάρει τον χρόνο του μετά τον τραυματισμό του στον τελικό του Champions League.

Οι δηλώσεις του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ:

«Ο Κέβιν είχε ένα διαφορετικό πρόγραμμα ξεκούρασης. Θα ενσωματωνόταν μαζί μας μετά από επτά ημέρες, διότι συμμετείχε στον τελικό του Champions League. Είναι ξεκάθαρο όμως πως αυτό το πρόγραμμα έχει πλέον αλλάξει και δεν θα μπορέσει να ηρεμήσε και να ξεκουραστεί.

Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Θα έχουμε πιο καλή εικόνα τις επόμενες μέρες, αλλά μίλησα με τον Κέbιν και ήταν αρκετά θετικός. Είμαστε πολύ τυχεροί που παρά το γεγονός ότι έχει διπλό κάταγμα, δεν χρειάζεται χειρουργική επέμβαση. Μια εγχείρηση θα καθιστούσε αδύνατο να παίξει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα,

Δεν ξέρουμε αν μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε στο πρώτο παιχνίδι. Δεν μπορώ να δώσω απάντηση, επειδή δεν έχω κανένα ιατρικό γεγονός αυτήν τη στιγμή. Εξακολουθούμε να εκτιμούμε τον τραυματισμό και τις επόμενες τέσσερις έως πέντε ημέρες περιμένουμε σαφείς απαντήσεις και θα ξέρουμε ποια θα είναι τα επόμενα βήματα για τον Κέβιν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ