Οι ομάδες με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές στο Euro: Στην κορυφή η Τσέλσι, εκτός δεκάδας Μπαρτσελόνα και Ρεάλ (pic)

Οι ομάδες με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές στο Euro: Στην κορυφή η Τσέλσι, εκτός δεκάδας Μπαρτσελόνα και Ρεάλ (pic)

Δείτε τις δέκα ομάδες με τους περισσότερους... απεσταλμένους ποδοσφαιριστές στο ερχόμενο Euro. Εκτός δεκάδας η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης!

Ποιος θα το περίμενε ότι η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ δεν θα στέλνανε από τουλάχιστον δέκα ποδοσφαιριστές στο Euro… Κι όμως, οι δύο «γίγαντες» του ισπανικού ποδοσφαίρου δεν βρίσκονται στην κορυφαία δεκάδα με τις ομάδες που έστειλαν τους περισσότερους ποδοσφαιριστές στο Euro, μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Μάλιστα, η Ρεάλ δεν κατάφερε να… δώσει ούτε έναν ποδοσφαιριστή στην Ισπανία για πρώτη φορά στην ιστορία της! Ποιες είναι λοιπόν οι δέκα ομάδες που θα έχουν τους περισσότερους εκπροσώπους στο ερχόμενο Euro;

Στην κορυφή της λίστας η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Τσέλσι με 17. Δεύτερη η φιναλίστ, Μάντσεστερ Σίτι με 15 και τρίτη η Μπάγερν με έναν λιγότερο, Την πεντέδα κλείνουν η Γιουβέντους (12) και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (11)..

Στην 6η θέση με 11 βρίσκεται η Ντιαναμό Κιέβου που… φτιάνει τη «μισή» Ουκρανία, ενώ στην 7η θέση βρίσκεται η Λίβερπουλ με 10 ποδοσφαιριστές, όπως και οι Ντόρτμουντ και Γκλάντμπαχ. Την δεκάδα κλείνει η Ίντερ με εννιά ποδοσφαιριστές…

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ