Euro 2020: Οργή στην Ομοσπονδία της Ισπανίας για την υπουργό υγείας της χώρας

Euro 2020: Οργή στην Ομοσπονδία της Ισπανίας για την υπουργό υγείας της χώρας

Το γεγονός ότι ο Σέρχιο Μπουσκέτς διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό έχει γίνει η αφορμή για να ανοίξει κόντρα μεταξύ της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ισπανίας και την υπουργό υγείας της χώρας.

Πρόβλημα προέκυψε στην εθνική Ισπανίας, καθώς ο Σέρχιο Μπουσκέτς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό λίγες μέρες πριν τη σέντρα στο Euro 2020.

Η αποστολή της Εθνικής Ισπανίας, αλλά και της Πορτογαλίας που αντιμετώπισε σε φιλικό, μπήκαν άμεσα σε καραντίνα, όμως το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας είναι έξαλλοι με την Υπουργό υγείας διότι σύμφωνα με όσα καταγγέλουν, παρόλο που εδώ και δύο μήνες είχαν ζητήσει τον εμβολιασμό όλων των μελών της αποστολής εκείνη το είχε αρνηθεί.

Οι άνθρωποι της Ομοσπονδάις τόνιζαν από την πρώτη στιγμή πως ήταν μια απαραίτητη διαδικασία, που θα την περάσουν και τα μέλη της ολυμπιακής ομάδας της Ισπανίας, ενώ μάλιστα είχαν ζητήσει αν κάνουν το εμβόλιο της Johnson, που είναι μονοδοσικό.

Από εκεί και πέρα, η Ομοσπονδία της Ισπανίας επανέλαβε το αίτημα της μετά από τη διάγνωση του Σέρχιο Μπουσκέτς και ευελπιστεί πως τώρα θα γίνει αποδεκτό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ