Euro 2020: Από τη Μύκονο στην Εθνική Ισπανίας ο Μέντες

Euro 2020: Από τη Μύκονο στην Εθνική Ισπανίας ο Μέντες

Ο Μπράις Μέντες χρειάστηκε να διακόψει τις διακοπές του στη Μύκονο για να πάρει μέρος στις προπονήσεις της Εθνικής Ισπανίας εξαιτίας του Μπουσκέτς, ο οποίος είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Πρόβλημα προέκυψε στην εθνική Ισπανίας, καθώς ο Σέρχιο Μπουσκέτς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό λίγες μέρες πριν τη σέντρα στο Euro 2020. Πλέον, συμμετοχή του μέσου της Μπαρτσελόνα θεωρείται αμφίβολη και για αυτόν τον λόγο ο Λουίς Ενρίκε φροντίζει να είναι έτοιμος για παν ενδεχόμενο.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Φούριας Ρόχας κάλεσε τον Μπράις Μέντες της Θέλτα για προπόνηση, σε περίπτωση που χρειαστεί να αντικαταστήσει τον Μπουσκέτς. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ισπανός μέσος αναγάστηκε να διακόψει τις διακοπές στην Μύκονο για να ενσωματωθεί το συντομότερο δυνατό στην αποστολή της Ισπανίας.

Ο Λουίς Ενρίκε είναι διατεθειμένος να περιμένει τον Σέρχιο Μπούσκετς μέχρι τελευταία στιγμή με τον Μέντες, όπως και άλλοι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη λίστα του Ισπανού τεχνικού (Μορένο, Φορνάλς, Σολέρ), να παραμένου σε επιφυλακή έως τις 13 Ιουνίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ