Euro 2020: Παραλαβή εισιτηρίου με το πιστοποιητικό εμβολιασμού στα ματς της Αγγλίας στο Γουέμπλεϊ

Euro 2020: Παραλαβή εισιτηρίου με το πιστοποιητικό εμβολιασμού στα ματς της Αγγλίας στο Γουέμπλεϊ

Με πιστοποιητικά εμβολιασμού θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι της Αγγλίας τα ματς των «τριών λιονταριών» στο Γουέμπλεϊ για το Euro 2020.

Το Euro 2020 βρίσκεται προ των πυλών, έστω και με έναν χρόνο καθυστέρηση, με την πρεμιέρα να πραγματοποιείται στο Ολίμπικο της Ρώμης στις 11 Ιουνίου και τον τελικό να είναι προγραμματισμένο για τις 11 Ιουλίου στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου.

Η Αγγλία ρίχνεται στη «μάχη» την Κυριακή (13/6) κόντρα στην Κροατία, με τα υγειονομικά πρωτόκολλα να είναι άκρως αυστηρά ώστε να αποφευχθεί μετάδοση του κορωνοϊού.

Έτσι, σύμφωνα με δημοσίευμα των «Times», η Εθνική Αγγλίας προχωράει σε μια ιδιαίτερη κίνηση, καθώς θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν διαβατήρια εμβολιασμού ως μέσο πρόσβασης σε ένα αθλητικό γεγονός στο Ηνωμένο Βασίλειο για πρώτη φορά από την έναρξη της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, όσοι βρεθούν στο Γουέμπλεϊ για να παρακολουθήσουν τα ματς των «τριών λιονταριών», οφείλουν να δηλώσουν στην εφαρμογή του NHS (εθνικού συστήματος υγείας του Ηνωμενου Βασιλείου) τουλάχιστον 14 ημέρες πριν τον αγώνα, πως έχουν λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου ή να προχωρήσουν στην επίδειξη αρνητικού τεστ.

Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ αναμένεται να έχει στο πλευρό της 22.500 φιλάθλους, δηλαδή το 25% της συνολικής χωρητικότητας του γηπέδου. Εφόσον προχωρήσει ομαλά το σύστημα καταγραφής των πιστοποιητικών εμβολιασμού, τότε θα μπορέσει να αυξηθεί ο αριθμός των φιλάθλων στις εξέδρες στους δύο ημιτελικούς και τον τελικό της διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ