Οι Ούγγροι αποδοκίμασαν τους Ιρλανδούς που γονάτισαν και εκείνοι εξοργίστηκαν (vid)

Οι Ούγγροι αποδοκίμασαν τους Ιρλανδούς που γονάτισαν και εκείνοι εξοργίστηκαν (vid)

Οργή των Ιρλανδών για τις αντιδράσεις των Ούγγρων.

Πολύ άσχημες εντυπώσεις και εξοργιστικά σχόλια έφεραν οι αποδοκιμασίες των Ούγγρων οπαδών προς τους παίκτες της Εθνικής Ιρλανδίας, όταν οι τελευταίοι γονάτισαν για να υποστηρίξουν το κίνημα Black Lives Matter. Την ίδια ώρα οι Ούγγροι ποδοσφαιριστές έδειχναν το «respect» στα μανίκια των εμφανίσεών τους.

Οι αποδοκιμασίες των οπαδών έφεραν τις οργισμένες αντιδράσεις από πλευράς Ιρλανω΄ν, με τον προπονητή Στίβεν Κένι να αναφέρεται στο θέμα μετά το τέλος του αγώνα.

«Νομίζω πως ήταν σωστή η απόφαση που πήραμε. Πλησίασα τον εκπρόσωπο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας μας και τον ενημέρωσα πως ήταν μία κίνηση που θέλαμε να κάνουμε, να γονατίσουμε, και νομίζω πως ήταν ένα πολύ σημαντικό μήνυμα. Είναι ακατανόητες οι αποδοκιμασίες και είναι κάτι που βλάπτει την Ουγγαρία, με ματς της τελικής φάσης του Euro 2020 να διεξάγονται στη χώρα. Είναι απογοητευτικό και η εικόνα αυτή δεν είναι καθόλου ωραία για την Ουγγαρία».

Ο επιθετικός της Ιρλανδίας, Ίντα, είπε από τη μεριά του. «Είναι απογοητευτικό να βλέπεις να βλέπεις ένα ολόκληρο στάδιο να σφυρίζει αποδοκιμαστικά.

Η κίνησή μας ήταν για καλό σκοπό, ήταν μία προσπάθεια για να σταματήσει ο ρατσισμός, να φύγει από την κοινωνία. Απογοητευτήκαμε πολύ από την αντίδραση του κόσμου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ