Παρεξήγηση με τον εκτελεστή των πέναλτι στη Γαλλία

Παρεξήγηση με τον εκτελεστή των πέναλτι στη Γαλλία

Γκριεζμάν και Εμπαπέ πήγαν να δημιουργήσουν θέμα με τον Ντιντιέ Ντεσάν να δίνει τη λύση και το... χρίσμα στον άσο της Μπαρτσελόνα.

Παραμονές του μεγάλου παιχνιδιού της Γαλλίας με τη Γερμανία (15/6, 22:00) στο Μόναχο για τον έκτο όμιλο του Euro 2020, στο εσωτερικό των «τρικολόρ», δημιουργήθηκε θέμα αναφορικά με το ποιος θα αναλαμβάνει τις εκτελέσεις των… πέναλτι. Αφορμή υπήρξε ο Μπενζεμά που αστόχησε από την άσπρη βούλα στο φιλικό εναντίον της Ουαλίας.

Η απάντηση του Αντουάν Γκριεζμάν σε σχετική ερώτηση της L’Equipe πως «…νομίζω πως για τον κόουτς, εγώ είμαι ο Νο1 που θα αναλαμβάνει τα πέναλτι», προκάλεσε την αντίδραση του Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος γελώντας είπε την Κυριακή (13/06) «…άκουσα πως ο Γκριεζμάν μίλησε γι’ αυτό, αλλά ο κόουτς δεν έχει πει κάτι. Ίσως να μην… ήμουν εκεί την ώρα που ειπώθηκε, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει ιεραρχία στις εκτελέσεις των πέναλτι».

Στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας (14/06), ο Ντιντιέ Ντεσάν ρωτήθηκε «ποιος είναι ο βασικός εκτελεστής από τα 11 μέτρα;», αλλά και πάλι δεν άνοιξε τα χαρτιά του. «Δεν θα σας δώσω ένα λόγο για να εκθέσω τα πλάνα της ομάδας μου προς τον αντίπαλο. Θα δείτε ότι θέλετε αύριο (σ.σ. Τρίτη 15/06) στο γήπεδο».

Σύμφωνα πάντως με νεότερα δημοσιεύματα των γαλλικών ΜΜΕ, αργά το βράδυ της Δευτέρας (14/06), ο Ντεσάν το έλυσε το όλο θέμα εσωτερικά, δίνοντας τις εκτελέσεις στον Γκριεζμάν. Και είναι πλέον στο χέρι του επιθετικού της Μπαρτσελόνα, αν θα αφήσει κάποιον άλλο να αναλάβει, αν σε κάποιο απ’ τα ματς του EURO 2020 κερδίσει την εσχάτη των ποινών η Γαλλία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ