Τουρκία-Ουαλία 0-2: Μας έβγαλαν τα μάτια οι Ουαλοί! (vids)

Τουρκία-Ουαλία 0-2: Μας έβγαλαν τα μάτια οι Ουαλοί! (vids)

Με τον Μπέιλ να δημιουργεί και τους Ράμσεϊ και Ρόμπερτς να εκτελούν, η Ουαλία επικράτησε 2-0 της Τουρκίας και έκανε άλμα για την πρόκριση.

Ίσως στο πιο εντυπωσιακό μέχρι τώρα παιχνίδι του Euro από θέμα ρυθμού και εναλλαγής φάσεων, η Ουαλία πήρε μία σημαντική νίκη με 2-0 επί της Τουρκίας. Νίκη που ίσως αποδειχτεί καθοριστική για την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης, αφού η νικήτρια έχει πλέον 4 βαθμούς και όλα εξαρτώνται από αυτή την τελευταία αγωνιστική.

Αντίθετα, η Τουρκία έχασε τις πιθανότητες της για τα δύο εισιτήρια της απ’ ευθείας πρόκρισης και περιμένει την τελευταία αγωνιστική για να διεκδικήσει κάτι ως καλύτερη τρίτη.

Ο Ράμσεϊ έχασε δύο ανεπανάληπτα τετ-α-τετ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά λίγο πριν τη λήξη σημάδεψε σωστά. Στο 42’ μετά από μακρινή μπαλιά του Μπέιλ, ο Ράμσεϊ πλάσαρε  εύστοχα και άνοιξε το σκορ.

Η Ουαλία είχε μεγάλη ευκαιρία να τελειώσει το παιχνίδι στο 70’, αλλά ο Μπέιλ αστόχησε με κακή εκτέλεση στο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Οι Τούρκοι αντεπιτέθηκαν και έχασαν φάσεις με τον Γιλμάζ και τον Τσαλχάνογλου, αφού ο Γουόρντ απέκρουσε τις προσπάθειες τους.

Τελικά, το τελικό σκορ διαμορφώθηκε ένα λεπτό πριν τη λήξη, όταν ο Μπέιλ μπήκε από δεξιά στην περιοχή και πάσαρε στον Ρόμπερτς, ο οποίος με πλασέ σκόραρε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ LIVE ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΤΟΥΡΚΙΑ (Σενιόλ Γκιουνές): Τσακίρ, Τσελίκ, Σογιουντσού, Καραμάν (75’ Ντερβίσογλου), Αϊχάν, Μεράς (72’ Μίλντιρ), Τσαλχάνογλου, Γιοκουσλού (46’ Ντεμιράλ), Τουφάν (46’ Γιαζιτσί), Ουντέρ, Γιλμάζ

ΟΥΑΛΙΑ (Ρομπ Πέιτζ): Γουόρντ, Μπεν Ντέιβις, Ροντόν, Μέπαμ, Άλεν (73’ Αμπαντού), Μορέλ, Ράμσεϊ (85’ Γουίλσον), Τζέιμς (90+5′ Νέκο Ουίλιαμς), Μουρ, Ρόμπερτς, Μπέιλ.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ