Λεβαντόφσκι: «Δεν φοβόμαστε την Ισπανία»

Λεβαντόφσκι: «Δεν φοβόμαστε την Ισπανία»

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μίλησε για το σημερινό παιχνίδι της Πολωνίας, κόντρα στην Ισπανία, λέγοντας πως δεν φοβάται την ομάδα του Λουις Ενρίκε.

Χωρίς φόβο απέναντι στην Ισπανία θα παραταχθεί απόψε η Πολωνία, σύμφωνα με δηλώσεις του σταρ της δεύτερης, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Όπως δήλωσε ο άσος της Μπάγερν Μονάχου, η ομάδα του χρειάζεται να είναι απλά πειθαρχημένη προκειμένου να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

«Δεν φοβόμαστε την Ισπανία. Κατανοούμε ότι πρέπει να παρουσιαστούμε σε αυτόν τον αγώνα με τη μέγιστη δέσμευση. Πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι, να αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι σαν να ήταν το τελευταίο. Αν παίζουμε ομαδικά, αγωνιστούμε πραγματικά για κάθε μπάλα και πηγαίνουμε σε κάθε μονομαχία, τότε μπορούμε να έχουμε μια ευκαιρία», είπε αρχικά αρχηγός των Πολωνών και πρόσθεσε:

«Κοιτώντας πίσω, στο παιχνίδι με τη Σλοβακία, παρόλο που είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού δεχθήκαμε το πρώτο γκολ που μας αποσταθεροποίησε. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο, όταν σκοράραμε τόσο γρήγορα, πιστεύαμε πραγματικά ότι θα μπορούσαμε να σκοράρουμε ξανά και να κερδίσουμε. Το σημείο καμπής ήταν αναμφίβολα η κόκκινη κάρτα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ