Γκιουνές: «Ψάχνουμε ένα θαύμα»

Γκιουνές: «Ψάχνουμε ένα θαύμα»

Οι πιθανότητες της Τουρκίας να βρεθεί μεταξύ των τεσσάρων καλύτερων τρίτων από τους έξι ομίλους που θα προκριθούν στους «16», δεν είναι και πολλές.

Έχοντας γνωρίσει έως τώρα δύο ήττες σε ισάριθμα ματς, από την Ιταλία και την Ουαλία, η Τουρκία έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης στους «16» του EURO 2020.

«Παλεύουμε να πετύχουμε ένα θαύμα», παραδέχθηκε ο Σενόλ Γκιουνές στη συνέντευξη Τύπου στο Μπακού, όπου αύριο η ομάδα του αντιμετωπίζει την Ελβετία, στο τελευταίο της παιχνίδι για τον Α΄ όμιλο της διοργάνωσης. «Για τη νεανική μας ομάδα, η ήττα από την Ιταλία στο εναρκτήριο παιχνίδι έμοιαζε με το τέλος του κόσμου. Δεν πειράζει όμως που είχαμε άσχημα αποτελέσματα σε αυτό το τουρνουά, γιατί αυτοί οι νέοι είναι το μέλλον της χώρας», πρόσθεσε ο Τούρκος ομοσπονδιακός.

Με νίκη αύριο (20/6), η Τουρκία θα καταλάβει την τρίτη θέση του ομίλου, αλλά με το συντελεστή τερμάτων της να βρίσκεται στο -5, οι πιθανότητες να βρεθεί μεταξύ των τεσσάρων καλύτερων τρίτων από τους έξι ομίλους που θα προκριθούν στους «16», δεν είναι και πολλές.  «Είμαστε απογοητευμένοι που βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση. Ακόμη όμως κι αν δεν μας σώσει από το να πάμε σπίτι μας, θα νικήσουμε την Ελβετία», έδωσε το σύνθημα ο αμυντικός της Λέστερ, Τσαγκλάρ Σογιουντσού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ