«Κλειδώνουν» οι θέσεις σε 2ο και 3ο όμιλο

«Κλειδώνουν» οι θέσεις σε 2ο και 3ο όμιλο

Τα δεύτερα εισιτήρια για τους «16» του Euro κυνηγάνε απόψε στον 2ο και τον 3ο όμιλο.

Αφού «κλείδωσαν» οι δύο πρώτες θέσεις από τον πρώτο όμιλο για τους «16» του Euro, σειρά παίρνουν σήμερα ο 2ος και ο 3ος όμιλος, με το… μενού να έχει τέσσερα παιχνίδια.

Για αρχή θα έχουμε τα παιχνίδια του τρίτου όμιλου (19:00), με το ντέρμπι της δεύτερης θέσης να διεξάγεται στο Βουκουρέστι. Ουκρανία και Αυστρία θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί στη Ρουμανία με σκοπό να κλειδώσουν μία θέση στους «16» της διοργάνωσης.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αυτή τη στιγμή με 3 βαθμούς και ίδια διαφορά τερμάτων, ωστόσο οι Ουκρανοί υπερτερούν διότι έχουν σκοράρει περισσότερα γκολ, κάτι που σημαίνει πως μπορούν να παίξουν και για την ισοπαλία.

Από την άλλη, ένα ενδεχόμενο… Χ, ίσως να έκανε και στις δύο ομάδες, καθώς θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να μείνει εκτός διοργάνωσης η Αυστρία εφόσον καταφέρει να συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς, παίρνοντας έτσι ένα από τα «τρίτα» εισιτήρια.

Στον άλλον αγώνα του ομίλου, Ολλανδία και Βόρεια Μακεδονία θα παίξουν για τα… τυπικά, με τους «Οράνιε» να αναμένεται να αγωνιστούν με πολλές αλλαγές. Ιστορική αναμέτρηση για τον Πάντεφ καθώς όπως ανακοίνωσε θα είναι η τελευταία του με το εθνόσημο.

Μάχη θα έχουμε και στον δεύτερο όμιλο ο οποίος έχει επίσης δύο αναμετρήσεις (22:00). Το μεγάλο ματς διεξάγεται στη Κοπεγχάγη ανάμεσα στη Ρωσία και τη Δανία. Οι Ρώσοι είναι το φαβορί για την πρόκριση αυτή τη στιγμή, καθώς ήδη βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 3 βαθμούς.

Οι Δανοί ωστόσο έχουν βάσιμες ελπίδες πρόκρισης, καθώς έχουν ακριβώς ίδια διαφορά τερμάτων με τους Ρώσους, κάτι που σημαίνει πως σε περίπτωση νίκης θα αφήσουν πίσω τους, τους Ρώσους.

Στο άλλο παιχνίδι, Βέλγιο και Φινλανδία θα… παίξουν με διαφορετικό σκεπτικό. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν ήδη κλειδώσει την πρωτιά και ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ αναμένεται να δώσει λεπτά συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ.

Οι Φινλανδοί από την άλλη, έχουν την ευκαιρία να γράψουν ιστορία και να προκριθούν στα νοκ άουτ κάποιας μεγάλης διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ