Λεβ: «Η Ουγγαρία μας δυσκόλεψε γιατί πάρκαρε το λεωφορείο»

Λεβ: «Η Ουγγαρία μας δυσκόλεψε γιατί πάρκαρε το λεωφορείο»

Ο Γιόακιμ Λεβ μίλησε για τον επερχόμενο αγώνα της Γερμανίας, κόντρα στην Αγγλία, αφήνοντας... αιχμές για τους Ούγγρους και το στυλ παιχνιδιού τους.

Η Γερμανία φρόντισε να πάρει την πρόκριση στην κόντρα στην Ουγγαρία λίγα λεπτά πριν την λήξη και ο Γιόακιμ Λεβ δεν παρέλειψε να πετάξει την… μπηχτή του στους φιλοξενούμενους, για τον τρόπο παιχνιδιού τους.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των «πάντσερ», μιλώντας για το επερχόμενο παιχνίδι με την Αγγλία, υποστήριξε ότι η ομάδα του Σάουθγκειτ θα παίξει ανοιχτό παιχνίδι σε σύγκριση με το… πούλμαν των Ούγγρων.

«Δεν ανησυχώ, είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Η Ουγγαρία πάρκαρε το λεωφορείο. Το παιχνίδι κόντρα στην Αγγλία θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό ματς.

Παίζουν εντός έδρας, θέλουν να επιτεθούν, θα είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι, πολύ πιο ανοιχτό από σήμερα. Πρέπει να βελτιωθούμε σε κάποια πράγματα, το γνωρίζουμε, πρέπει να προσέχουμε, ειδικά στα στημένα. Δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα ίδια λάθη. Χρειάζεται να βελτιώθουμε, ενόψει του αγώνα κόντρα στην Αγγλία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ