Σάντος: «Είμαστε δυνατοί με εξαιρετικό πνεύμα»

Σάντος: «Είμαστε δυνατοί με εξαιρετικό πνεύμα»

Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι της Πορτογαλίας, κόντρα στην Γαλλία, ενώ αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση εναντίον του Βελγίου.

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του κόντρα στην Γαλλία, ήταν ο προπονητής της Εθνικής Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος. Παράλληλα αναφέρθηκε και στο επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στο Βέλγιο, με τον 66χρονο να τονίζει την δυσκολία της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού

Για την απόδοση κόντρα στην Γαλλία: «Μου άρεσε η συλλογική συμπεριφορά της ομάδας. Όταν ερωτήθηκα για το τι πρέπει να κάνουμε διαφορετικά στο ματς κόντρα στη Γερμανία, απάντησα να είμαστε ο εαυτός μας. Είμαστε δυνατοί με εξαιρετικό πνεύμα. Μπορούμε να βελτιωθούμε περισσότερο».

Για το Βέλγιο: «Τώρα πρέπει να σκεφτούμε για το Βέλγιο, που είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Αν κοιτάξουμε την κατάταξη της FIFA, είναι πρώτοι. Ας αναλύσουμε τι πρέπει να κάνουμε στο παιχνίδι».

Για την ξεκούραση που θα έχει η ομάδα του: «Δεν είναι μειονέκτημα. Η ξεκούραση είναι σημαντική, πρέπει να ανακτήσουμε την ενέργειά μας. Ας δούμε τι αλλαγές θα έχουμε. Θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον συνηθισμένο τρόπο. Να προχωρήσουμε στη διοργάνωση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ