Αυτή είναι η τελική οκτάδα του Euro – Τι «βλέπουν» οι στοιχηματικές

Αυτή είναι η τελική οκτάδα του Euro – Τι «βλέπουν» οι στοιχηματικές

Ποιες θα είναι οι οκτώ ομάδες που θα «κλείσουν» θέση στα προημιτελικά; Πόσο έχουν αλλάξει τα δεδομένα μετά την ολοκλήρωση των ομίλων και τι «βλέπουν» οι στοιχηματικές;

Η φάση των ομίλων του Euro ολοκληρώθηκε και πλέον μπαίνουμε στο… κυρίως γεύμα που δεν είναι άλλο από τα νοκ άουτ της διοργάνωσης.

Εκεί όπου όλα τα «μεγάλα» ονόματα θα δώσουν το «παρών», καθώς καμία από τις μεγάλες ομάδες δεν έπεσε θύμα κάποιας έκπληξης. Ήδη έχουν βγει τα… κομπιουτεράκια, με τις στοιχηματικές να έχουν βγάλει πάνω – κάτω τα συμπεράσματα τους, τόσο για τη φάση των «16», όσο και για τον νικητή της διοργάνωσης.

Πρώτο παιχνίδι για τα νοκ άουτ, αυτό της Ουαλίας και της Δανίας, με τους Σκανδιναβούς να είναι αυτή τη στιγμή με διαφορά το φαβορί του ζευγαριού, με το διπλό να δίνεται στο 1.85 και τον άσο στο 4.90!

Ακλόνητο φαβορί είναι φυσικά και η Ιταλία, καθώς η απόδοση να κερδίσει στο 90λεπτο απέναντι στην Αυστρία φτάνει στο 1.47, την ώρα που η παρέα του Αλάμπα έχει απόδοση στο 8.25! Παρόμοια κατάσταση και για την Ολλανδία και την Ισπανία, καθώς οι δυο τους έχουν τον πρώτο λόγο απέναντι σε Τσεχία και Κροατία, με τις αποδόσεις τους να φτάνουν στο 1.70 και 1.60 αντίστοιχα.

Αμφίρροπο πάντως μοιάζει να είναι το ντέρμπι της Αγγλίας με τη Γερμανία αλλά και το παιχνίδι ανάμεσα στην Ουκρανία και τη Σουηδία. Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί σύμφωνα με τις στοιχηματικές, καθώς ο άσος δίνεται στο 2.47, την ώρα που το διπλό των Γερμανών φτάνει μέχρι και το 2.85.

Από την άλλη, η Σουηδία φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο, με τους book να της δίνουν μία απόδοση γύρω στο 2.40, ενώ οι Ουκρανοί έχουν μία απόδοση κοντά στο 3.40.

Τη δεύτερη μικρότερη απόδοση από όλες τις ομάδες για πρόκριση στους «8» την έχει η Γαλλία, καθώς ο άσος για τους «τρικολόρ» απέναντι στην Ελβετία φτάνει στο 1.55, με την ομάδα του Ντεσάν να παραμένει πάντως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της κούπας, καθώς η απόδοση της βρίσκεται ακόμη στο 4.50.

Δεύτερο φαβορί κατάκτησης η Ιταλία του Μαντσίνι με 6.50, ενώ ακολουθούν Αγγλία, Γερμανία και Ισπανία με 8.00 και 8.50. Αρκετά ψηλά έχει ανέβει η Ολλανδία, καθώς η απόδοση της μετά και την ολοκλήρωση των ομίλων έπεσε στο 10.00, ενώ το Βέλγιο έπεσε στα… μάτια των στοιχηματικών, με την απόδοση της να φτάνει στο 11.00, την ώρα που η Πορτογαλία φαίνεται να είναι το «αουτσάιντερ» μεταξύ των μεγάλων, καθώς η απόδοση της έχει εκτοξευτεί στο 13.00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ