Σμάιχελ: «Η επίσκεψη του Έρικσεν στην προπόνηση μάς έδωσε ώθηση για το ματς με τη Ρωσία»

Σμάιχελ: «Η επίσκεψη του Έρικσεν στην προπόνηση μάς έδωσε ώθηση για το ματς με τη Ρωσία»

Ο Κάσπερ Σμάιχελ μίλησε για τον Κρίστιαν Έρικσεν και το γεγονός ότι βρέθηκε στην προπόνηση της Δανίας πριν το παιχνίδι με τη Ρωσία.

Ο Κάσπερ Σμάιχελ αναφέρθηκε στην παρουσία του Κρίστιαν Έρικσεν στην τελευταία προπόνηση της Δανίας πριν από το ματς με την Ρωσία και στο πόσο βοήθησε ψυχολογικά τους Σκανδιναβούς ώστε να προκριθούν στη φάση των «16».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήρθε στην προπόνηση και αυτό βοήθησε πολύ τους παίκτες να ακυρώσουν την τελευταία εικόνα που είχαμε από εκείνον. Παίξαμε ανέμελοι, απελευθερωμένοι και είμαι πολύ υπερήφανος για όλους. Το να δω τον Έρικσεν από κοντά και να διαπιστώσω πως ήταν καλά, ήταν κάτι το πολύ σημαντικό, που μας επέτρεψε να συγκεντρωθούμε στο ματς με την Ρωσία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κίπερ της Λέστερ, για να προσθέσει:

«Νομίζω ότι κάποιοι παίκτες του έδωσαν μία πραγματικά δυνατή αγκαλιά. Ήταν όμορφο που τον είδα υγιή και σε καλή διάθεση. Ήρθε όταν ήμασταν στο γήπεδο, ήταν μία μεγάλη στιγμή. Εγώ είχα την τύχη να μπορέσω να τον επισκεφτώ στο νοσοκομείο, όμως για κάποια παιδιά ήταν η πρώτη φορά που τον είδαν μετά από εκείνο το ματς με την Φινλανδία στις 12 Ιουνίου. Όταν τον είδαμε, σταμάτησε αμέσως η προπόνηση και όλοι έτρεξαν προς το μέρος του για να τον αγκαλιάσουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ