«Σφαγή» στην Κροατία με Προσινέτσκι – Ρέμπιτς: «Ποιος είναι αυτός; Παίζει στην Εθνική;»

«Σφαγή» στην Κροατία με Προσινέτσκι – Ρέμπιτς: «Ποιος είναι αυτός; Παίζει στην Εθνική;»

Ο αποκλεισμός της Κροατίας από το EURO έχει φέρει τεράστια γκρίνια, με τον Ρέμπιτς να τα βάζει με Ντάλιτς, Βλάοβιτς, Προσινέτσκι και τον τελευταίο να απαντά.

«Εδώ είναι Βαλκάνια, δεν είναι παίξε γέλασε». Στην Κροατία ο αποκλεισμός τους έκατσε… βαριά και ξέθαψαν τα τσεκούρια του πολέμου. Ο ένας κατηγορεί τον άλλον. Ακόμα και παλαίμαχοι δείχνουν με το δάχτυλο τους υπαίτιους του αποκλεισμού από τους «16».

Ο Γκόραν Βλάοβιτς και ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι, παλιές σπουδαίες δόξες της χώρας, τα έβαλαν με τον Ρέμπιτς. Και ο τελευταίος δε δίστασε να τους απαντήσει, καλώντας τους να αφήσουν τις… εξυπνάδες.

«Μετά από όλα αυτά δεν έχει σημασία ποιος είναι ο φταίχτης. Το γεγονός είναι πως είμαστε σκ…ά εδώ και δύο-τρία χρόνια. Λυπάμαι που δεν έχουμε κάποιον να εκμεταλλευτεί αυτή την ταλαντούχα γενιά και να κάνει πολλά περισσότερα σε μία τέτοια διοργάνωση. Κι εσείς όλοι οι ειδικοί της τηλεόρασης, αφήστε τις εξυπνάδες για εκτός αέρα και πανηγυρίστε για την Κροατία. Ολοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί», ήταν το καυστικό σχόλιο του Ρέμπιτς, ο οποίος τα έβαλε και με τον Ντάλιτς.

Ο Προσινέτσκι δεν θα το άφηνε ποτέ να περάσει έτσι. «Ρέμπιτς; Ποιος είναι αυτός; Έχω να τον δω στο γήπεδο με την Εθνική, τουλάχιστον δύο – τρία χρόνια», η πληρωμένη απάντησή του. Την ίδια ώρα, ένα βίντεο που έγινε viral στην Κροατία έδειχνε τον Μπρόζοβιτς να αγοράζει τσιγάρα κατά τη διάρκεια του τουρνουά. Αλλο που δεν ήθελαν τα media για να ασχοληθούν και με αυτό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ