Μαντσίνι: «Αντιμετωπίζουμε ίσως την καλύτερη ομάδα στον κόσμο»

Μαντσίνι: «Αντιμετωπίζουμε ίσως την καλύτερη ομάδα στον κόσμο»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για το Βέλγιο ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, λίγες ώρες πριν από το μεγάλο τους παιχνίδι για τα προημιτελικά του Euro.

Το εγκώμιο του Βελγίου και της ποιότητας των ποδοσφαιριστών του έπλεξε ο προπονητής της Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι ενόψει της αποψινής (22:00) μεγάλης αναμέτρησης των δύο ομάδων στο Μόναχο, για τα προημιτελικά του Euro 2020.

«Δεν έχω πολλές αμφιβολίες για την αυριανή ενδεκάδα, υπάρχουν κάποιες επιλογές που πρέπει να κάνω, αλλά έχω ξεκάθαρες ιδέες. Θα δούμε μέχρι αύριο» τόνισε αρχικά για τη δική του ομάδα ο 59χρονος τεχνικός, προτού περάσει στην ανάλυση του Βελγίου:

«Το Βέλγιο προετοιμάζεται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και το ίδιο ισχύει για εμάς. Ήταν η καλύτερη ομάδα στην παγκόσμια κατάταξη για τρία χρόνια. Αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη μαζί με τη Γαλλία, ίσως την καλύτερη στον κόσμο. Είναι στην κορυφή της κατάταξης, αλλά θα προσπαθήσουμε να τους κερδίσουμε.

Σέβομαι το Βέλγιο, αλλά θα χρειαστεί να παίξουμε όπως ξέρουμε για να κερδίσουμε. Είμαστε ενήμεροι για τις αρετές τους». Και κατέληξε ερωτηθείς για το γεγονός ότι παραμένουν αμφίβολοι για το ματς οι Κέβιν ντε Μπρόινε και Εντέν Αζάρ: «Είναι πάντα ωραίο για τους οπαδούς να βλέπουν τους καλύτερους παίκτες. Αυτό είναι που κάνει το ποδόσφαιρο ιδιαίτερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ