Ανακοίνωσε το τέλος του από τη Γερμανία ο Κρόος

Ανακοίνωσε το τέλος του από τη Γερμανία ο Κρόος

O διεθνής χαφ αποχωρεί από τη «νασιονάλμανσαφτ».

Ο Τόνι Κρόος ανακοίνωσε και επίσημα την απόσυρσή του από την εθνική Γερμανίας, μία απόφαση που είχε προεξοφληθεί μετά την ήττα από την Αγγλία και τον αποκλεισμό από τα προημιτελικά του EURO 2020.

Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης ξεκαθαρίζει στη δήλωσή του ότι την απόφαση την είχε λάβει καιρό πριν, καθώς προτεραιότητά του αποτελεί η συνέχεια της καριέρας του στην ισπανική ομάδα, αλλά και η οικογένειά του, με την οποία θα έχει πλέον την ευκαιρία να περνά περισσότερο χρόνο.

Ο 31χρονος άσος φόρεσε τη φανέλα της «νατσιονάλμανσαφτ» σε 106 αγώνες, σκοράροντας 17 γκολ και μοιράζοντας 19 ασίστ, ενώ πανηγύρισε την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 στη Βραζιλία.

«Αγωνίστηκα 106 φορές για τη Γερμανία. Δεν θα υπάρξει άλλη» αναφέρει ο Κρόος, σε ανάρτησή του στο Instagram. «Είχα ήδη πάρει την απόφαση να σταματήσω μετά από αυτή τη διοργάνωση (σ.σ. το EURO 2020). Ηταν ξεκάθαρο για μένα εδώ και καιρό ότι δεν θα ήμουν διαθέσιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ.

Ηταν μεγάλη τιμή για εμένα να φοράω αυτή τη φανέλα για τόσο πολύ καιρό. Το έκανα με περηφάνεια και πάθος» αναφέρει ακόμη ο έμπειρος χαφ, ο οποίος έκανε ντεμπούτο με την εθνική Γερμανίας στις 3/3/2010, σε ένα φιλικό με την Αργεντινή, και αγωνίστηκε σε τρία Μουντιάλ και ισάριθμα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ