Σάουθγκεϊτ: «Για εμάς είναι θετικό το ότι αγωνιζόμαστε εκτός Γουέμπλεϊ»

Σάουθγκεϊτ: «Για εμάς είναι θετικό το ότι αγωνιζόμαστε εκτός Γουέμπλεϊ»

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ μίλησε για τον προημιτελικό της Αγγλίας κόντρα στην Ουκρανία (3/7) και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι το ματς δεν θα γίνει στο «Γουέμπλεϊ», αλλά στο «Ολίμπικο».

Η Αγγλία θα «κονταροχτυπηθεί» με την Ουκρανία σήμερα στις 22:00 για την προημιτελική φάση του Euro 2020 και ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ σε δηλώσεις που έκανε με αφορμή τον αγώνα αναφέρθηκε στο γεγονός ότι το ματς δεν θα γίνει στο «Γουέμπλεϊ», αλλά στο «Ολίμπικο», κάτι το οποίο δεν τον προβληματίζει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Αρχικά: «Υπήρξε μεγάλη χαρά μετά το παιχνίδι με την Γερμανία, το απολαύσαμε όλοι εκείνη τη μέρα. Όμως, ακόμα και όταν ήμασταν στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι, οι παίκτες συζητούσαν ήδη για το επόμενο και την προετοιμασία που χρειάζεται να κάνουμε. Στρέψαμε αμέσως την προσοχή μας στην επόμενη πρόκληση.

Πετύχαμε κάτι, αλλά δεν έχουμε φτάσει ακόμα στην κορυφή μας. Θέλουμε να προχωρήσουμε παραπάνω από εδώ. Νομίζω πως η φρεσκάδα στην ψυχολογία είναι το κλειδί. Προφανώς, έχουμε και ένα ισχυρό σύνολο».

Για το ότι το ματς θα γίνει στο «Ολίμπικο» και όχι στο «Γουέμπλεϊ»: «Για εμάς είναι θετικό το ότι αγωνιζόμαστε εκτός. Θα ήταν πολύ δύσκολο τρεις μέρες αργότερα να επαναλάβουμε αυτή την εμπειρία στο Γουέμπλεϊ. Τώρα θα περάσουμε από διαφόρων ειδών τεστ. Πρέπει να παίξουμε μακριά από την έδρα μας, να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, χωρίς πολλούς Άγγλους φιλάθλους στις εξέδρες. Εξαρτάται μόνο από την ομάδα μας και τι μπορούμε να κάνουμε, τι ενέργεια και συγκέντρωση θα δημιουργήσουνε».

Για την Ουκρανία: «Με έχει εντυπωσιάσει το τι έχει κάνει ο Αντρέι Σεφτσένκο για αυτή την ομάδα. Είχαν κάποια κακά αποτελέσματα στο Nations League αλλά επανήλθαν. Πήραν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα κόντρα στη Γαλλία στα προκριματικά του Μουντιάλ και ξανά αυτήν την εβδομάδα κόντρα στη Σουηδία. Αν τους δώσεις χώρο να παίξουν, θα παίξουν. Έχουν κάποιους πολύ επικίνδυνους επιθετικούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ