Σεφτσένκο: «Δεν γυρίσαμε την πλάτη στις αρχές μας»

Σεφτσένκο: «Δεν γυρίσαμε την πλάτη στις αρχές μας»

Ο Αντρέι Σεφτσένκο μίλησε για τη βαριά ήττα από την Αγγλία με 4-0 στους «8» και στάθηκε στον τρόπο παιχνιδιού που αγωνίστηκε η Ουκρανία.

Απογοητευμένος πό την ήττα (4-0) αλλά ικανοποιημένος από την συνολική εικόνα της Ουκρανίας στο Euro 2020, εμφανίστηκε ο Αντρέι Σεφτσένκο, μετά την προημιτελική αναμέτρηση στη Ρώμη.

«Νομίζω ότι οι μικρές λεπτομέρειες έπαιξαν βασικό ρόλο στο παιχνίδι. Δεν αντιμετωπίσαμε καλά τις ψηλές μπάλες, η Αγγλία έχει μεγάλο πλεονέκτημα σε αυτόν τον τομέα. Έτσι, ήταν δύσκολο για εμάς. Σε γενικές γραμμές παίξαμε το ποδόσφαιρό μας, δεν γυρίσαμε την πλάτη στις αρχές μας. Προσπαθήσαμε να κάνουμε έναν καλό αγώνα, αλλά αυτό το βουνό αποδείχθηκε πολύ ψηλό για να το ανέβουμε. Μάλλον είναι λίγο νωρίς για να ανεβαίνουμε τέτοια βουνά.

Το γεγονός ότι χάσαμε τον Κριβτσόφ (λόγω τραυματισμού) έπαιξε ρόλο, φυσικά, επειδή είναι έμπειρος αμυντικός και είναι καλός στον αέρα. Έπρεπε να αλλάξουμε σε τέσσερις πίσω. Βασικά, η αλλαγή ενός σχηματισμού δεν είναι δύσκολη γι΄ αυτήν την ομάδα. Η ομάδα μας μπορεί να αλλάξει θέσεις γρήγορα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι παίκτες καταλαβαίνουν πολύ καλά τη δομή του παιχνιδιού. Αλλά το γεγονός ότι χάσαμε έναν παίκτη που θα μπορούσε να ασκήσει κάποια πίεση στον αντίπαλο στον αέρα ήταν ιδιαίτερα εμφανές στο δεύτερο ημίχρονο.

Νομίζω ότι κάναμε ένα υπέροχο τουρνουά. Και πάλι, η ομάδα είχε το δικό της στυλ. Αρνήθηκε να εγκαταλείψει τον τρόπο παιχνιδιού της, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα και τον αντίπαλο. Από αυτή την άποψη, η ομάδα έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο. Τα παιδιά έκαναν ό, τι μπορούσαν και θέλω να τους ευχαριστήσω γι΄ αυτό ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ