Ο Ντεμπελέ απολογήθηκε για τα ρατσιστικά σχόλιά του προς τους Ασιάτες

Ο Ντεμπελέ απολογήθηκε για τα ρατσιστικά σχόλιά του προς τους Ασιάτες

Την απολογία του μέσω των social media θέλησε να εκφράσει ο Ουσμάν Ντεμπελέ για το βίντεο με τα ρατσιστικά σχόλια που είχε κάνει εις βάρος των Ασιατών.

Viral για τους λάθος λόγους έγινε ένα βίντεο του 2019 που δείχνει τον Ουσμάν Ντεμπελέ να κάνει ρατσιστικά σχόλια εις βάρος των Ασιατών ειρωνευόμενος το επίπεδο ζωής τους με αφορμή ένα τεχνικό πρόβλημα. Κοντά του ήταν ο Αντουάν Γκριεζμάν που γελούσε με τα λεγόμενα του συμπαίκτη του, όμως εν τέλει απολογήθηκε για τη στάση του τονίζοντας πως είναι κατά οποιασδήποτε μορφής ρατσισμού.

Τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο Ντεμπελέ αντιλαμβανόμενος τον σάλο και τις αντιδράσεις που προκάλεσε το προσφάτως δημοσιευμένο βίντεο. Ο 24χρονος επιθετικός μέσω του λογαριασμού του στο Instagram φρόντισε να συμμαζέψει τα πράγματα λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Πρόσφατα, ένα ιδιωτικό βίντεο από το 2019 κυκλοφόρησε σε κοινωνικά δίκτυα. Η σκηνή τυχαίνει να είναι στην Ιαπωνία. Θα μπορούσε να είχε συμβεί οπουδήποτε στον πλανήτη και θα χρησιμοποιούσα τις ίδιες εκφράσεις. Ως εκ τούτου, δεν στοχεύω σε καμία κοινότητα. Μερικές φορές χρησιμοποιήσω αυτόν τον τρόπο έκφρασης με τους φίλους μου, ανεξάρτητα από την προέλευσή τους.

Τώρα αυτό το βίντεο δημοσιοποιήθηκε. Επομένως, εκτιμώ ότι ίσως προσέβαλα τους ανθρώπους που ήταν παρόντες σε αυτές τις εικόνες. Θα ήθελα ειλικρινά να τους ζητήσω συγγνώμη»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ