Κιέζα: «Απίστευτο όνειρο, δεν το φανταζόμουν ποτέ»

Κιέζα: «Απίστευτο όνειρο, δεν το φανταζόμουν ποτέ»

Για τις μοναδικές στιγμές που έζησε με την Ιταλία στον ημιτελικό με την Ισπανία μίλησε ο σκόρερ της Σκουάντρα Ατζούρα, Φεντερίκο Κιέζα.

Ο Φεντερίκο Κιέζα είναι ο άνθρωπος που άνοιξε στην εθνική Ιταλίας, τον δρόμο για την πρόκριση στον τελικό του EURO 2020. Ο επιθετικός της Γιουβέντους, σκόραρε στο 60ο λεπτό του ημιτελικού με την Ισπανία, που είκοσι λεπτά αργότερα ισοφάρισε με τον Αλβάρο Μοράτα κι έτσι το «εισιτήριο» κρίθηκε στα πέναλτι με νικήτρια την Ιταλία (4-2, κ.α και παρ. 1-1).

Και όπως είναι φυσικό, αυτή η βραδυά θα μείνει αξέχαστη στον Κιέζα, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα, δήλωσε: «Ήταν ένα από τα καλύτερα βράδυα της ζωής μου. Χωρίς αμφιβολία, ναι! Το να παίζω για την χώρα μου τέτοιους αγώνες και να εκπροσωπώ 60 εκατομμύρια Ιταλούς, είναι ένα απίστευτο όνειρο που δεν θα φανταζόμουν ποτέ.

Απόψε (σ.σ. εχθές 6/7) σκεφτόμαστε μόνο εμάς, όπως έχουμε κάνει σε όλο αυτό το τουρνουά. Αυτό μας επέτρεψε να προχωρήσουμε μέχρι τώρα. Αύριο θα δούμε τα υπόλοιπα. Η Δανία είναι μια ομάδα που παίζει με μεγάλη ένταση. Σε αυτό το τουρνουά, έχουν ήδη δείξει ότι είναι εξαιρετική ομάδα με υπέροχους παίκτες. Η Αγγλία έχει πολύ, πολύ δυνατούς παίκτες στην επίθεση, αλλά και σε όλες τις γραμμές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ