Σμάιχελ: «Είχα μιλήσει στον διαιτητή για το λέιζερ»

Σμάιχελ: «Είχα μιλήσει στον διαιτητή για το λέιζερ»

Ο Κάσπερ Σμάιχελ αποκάλυψε πως είχε μιλήσει στον διαιτητή για το λέιζερ που τον σημάδευε καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ Αγγλίας και Δανίας.

Μετά τη νίκη της Αγγλίας κόντρα στη Δανία για τον ημιτελικό του Euro 2020, δεν πέρασαν απαρατήρητα τα βίντεο που βγήκαν στη δημοσιότητα και τα οποία έδειχναν να γίνεται χρήση λέιζερ από κάποιον προς το πρόσωπο του Κάσπερ Σμάιχελ κατά την εκτέλεση του αμφισβητήσιμου πέναλτι που κέρδισαν τα «τρία λιοντάρια». Παρόλα αυτά ο Δανός γκολκίπερ το απέκρουσε αλλά για κακή του τύχη η μπάλα στρώθηκε στον Χάρι Κέιν για το νικητήριο τέρμα των Άγγλων.

Ωστόσο, έρχεται βαριά «καμπάνα» για τους Άγγλους οπαδούς λόγω των παραπτωμάτων στα οποία υπέπεσαν όπως, μεταξύ άλλων και η χρήση λέιζερ στον Σμάιχελ στη φάση του πέναλτι. Ο 34χρονος τερματοφύλακας, μάλιστα, αποκάλυψε πως είχε ενημερώσει από την ανάπαυλα του ημιχρόνου τον διαιτητή της αναμέτρησης για το λέιζερ που τον σημάδευε σε όλη την αναμέτρηση.

«Το είχα πει από το δεύτερο ημίχρονο ότι συνέβαινε αυτό και με ενοχλούσε και απλά ο ρέφερι το μετέφερε σε κάποιον άλλον από το τιμ των διαιτητών. Στο πέναλτι δεν ήταν τόσο, γιατί είχα αλλάξει πλευρά, όμως, σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο το είχα μπροστά μου», ήταν τα λόγια του Σμάιχελ ο οποίος παρά την παρατήρησή του στον άρχοντα του αγώνα, δεν είναι να αλλάζει κάτι…

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ