Ο Λίνεκερ συνεχάρη την Ιταλία για την κατάκτηση του Euro (pic)

Ο Λίνεκερ συνεχάρη την Ιταλία για την κατάκτηση του Euro (pic)

Ο Γκάρι Λίνεκερ, έσπευσε να συγχαρεί τους νέους πρωταθλητές Ευρώπης, δίνοντας ωστόσο την δική του διάσταση, για την εμφάνιση της Εθνικής Αγγλίας στον τελικό.

Η Αγγλία ηττήθηκε στον χθεσινό τελικό (11/7) του Euro 2020 από την Ιταλία στο Γουέμπλεϊ. Το ματς κρίθηκε στα πέναλτι με την ομάδα του Μαντσίνι να επικρατεί τελικά με 3-2, , και να κερδίζει το τρόπαιο. Πολλοί βρέθηκαν να σχολιάσουν την εμφάνιση της ομάδας του Σάουθγκεϊτ και τον τρόπο με τον οποίο κατέβηκε στο γήπεδο να αγωνιστεί. Μεταξύ άλλων, τοποθετήθηκε και ο πρώην διεθνής των Τριών Λιονταριών, Γκάρι Λίνεκερ, σε σχόλιά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Λίνεκερ, ο οποίος πλέον είναι σχολιαστής αγώνων της Πρέμιερ Λιγκ καθώς και του Euro στο BBC, πολλές φορές μαζί με τους Κάραγκερ και Νέβιλ, σχολίασε τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε η Αγγλία, πράγμα το οποίο τής κόστισε.

«Νομίζω ότι για προχωρήσει μπροστά η Αγγλία θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να είναι περισσότερο επιθετική. Πιο τολμηρή με την κατοχή της μπάλας και να «πετάμε» περισσότερους επιθετικούς μπροστά», ήταν το πρώτο σχόλιο του σχετικά με την αγωνιστική παρουσία των παικτών και την τοποθέτησή τους στο γήπεδο.

Ο πρώην διεθνής στάθηκε αρκετά στο τακτικό κομμάτι, στο οποίο η Αγγλία φάνηκε να δυσκολεύεται, δίνοντας «λύσεις» βάσει της εμπειρίας του στο ποδόσφαιρο. Παράλληλα, εκθείασε το ταλέντο των Άγγλων παικτών αναφέροντας αυτή η ομάδα έχει μέλλον και προβλέπεται λαμπρό.

«Έχουμε το ταλέντο επιθετικά για να φοβίσουμε ομάδες, προς το παρόν φαίνεται να φοβόμαστε τους ίδιους μας τους εαυτούς για να «βγάλουμε» το ταλέντο αυτό», ανέφερε το δεύτερο «τιτίβισμα» του Λίνεκερ.

Τέλος, συνεχάρη την Ιταλία για την κατάκτηση του τροπαίου, ωστόσο πλέκοντας για ακόμη μία φορά το εγκώμιο της «δικής του» Εθνικής. «Δεν είναι το τέλος για αυτή τη νεαρή αγγλική ομάδα, είναι η αρχή. Συγχαρητήρια στους Ατζούρι. Το άξίζατε…» έγραψε στο twitter.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ