Μπονούτσι: «Μας πείσμωσαν οι αποδοκιμασίες του εθνικού μας ύμνου»

Μπονούτσι: «Μας πείσμωσαν οι αποδοκιμασίες του εθνικού μας ύμνου»

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι δήλωσε σε μέσο της Ιταλίας πως τον ενόχλησαν οι αποδοκιμασίες των Άγγλων κατά την διάρκεια της ανάκρουσης του ιταλικού εθνικού ύμνου, αλλά αυτό πείσμωσε την Σκουάντρα Ατζούρα ακόμα περισσότερο.

Η Ιταλία είναι η νέα Πρωταθλήτρια Ευρώπης, κατακτώντας το τρόπαιο μετά από 53 χρόνια και το 1968. Η Σκουάντρα Ατζούρα νίκησε στα πέναλτι στον μεγάλο τελικό την Αγγλία μέσα στο Γουέμπλεϊ και κάθισε στον ευρωπαϊκό θρόνο.

Ο σκόρερ της ομάδας στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού, Λεονάρντο Μπονούτσι μίλησε σε μέσο της χώρας του και στάθηκε σε ένα γεγονός που πείσμωσε ακόμα περισσότερο όσους αγωνίστηκαν.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στις αποδοκιμασίες των Άγγλων οπαδών κατά την διάρκεια της ανάκρουσης του ιταλικού εθνικού ύμνοι, οι οποίες μπορεί στην αρχή να τον πείραξαν αλλά στο τέλος λειτούργησαν ευεργετικά για όλους.

«Με ενόχλησε σίγουρα η αποδοκιμασία του εθνικού μας ύμνου, αλλά οι Αγγλοι δεν πέτυχαν το σκοπό τους, που ήταν να μας αποθαρρύνουν. Το αντίθετο μας πείσμωσαν και παλέψαμε πιο αποφασιστικά για το τρόπαιο», τόνισε ο 34χρονος διεθνής κεντρικός αμυντικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ