Τα πλάνα του Αναστασιάδη: Οι σίγουροι και η μάχη στα εξτρέμ

Τα πλάνα του Αναστασιάδη: Οι σίγουροι και η μάχη στα εξτρέμ

Ο έμπειρος τεχνικός προσανατολίζεται να ξεκινήσει την Εθνική ομάδα στο αποψινό ματς με το Λιχτενστάιν με σύστημα 4-2-3-1 – Οι σίγουροι σε άμυνα και χαφ, η μάχη στα εξτρέμ και το βάρος στον «μαέστρο» Κώστα Φορτούνη.

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αποψινού παιχνιδιού με το Λιχτενστάιν (21:45) για τα προκριματικά του Euro 2020, ο Κώστας Φορτούνης δήλωσε ότι άπαντες στην Εθνική έχουν πεισμώσει μετά τις τελευταίες αποτυχίες και είναι αποφασισμένοι να κάνουν μια νέα αρχή.

Μια αρχή που θα τους βοηθήσει να κάνουν σημαντικό βήμα για την πρόκρισή τους στην τελική φάση της διοργάνωσης. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει η γαλανόλευκη πρώτα από όλα να φύγει απόψε με το διπλό από το Λιχτενστάιν. Το όνομα του αντιπάλου μπορεί να μην τρομάζει, αλλά ο Αγγελος Αναστασιάδης γνωρίζει πολύ καλά ότι το παιχνίδι κρύβει παγίδες.

Ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας έχει επιστήσει την προσοχή στους παίκτες του και περιμένει να μπουν στο παιχνίδι με το μαχαίρι στα… δόντια. Ο έμπειρος προπονητής έχει καταστρώσει τα πλάνα του για το αποψινό ματς και αναμένεται να παρατάξει την γαλανόλευκη με 4-2-3-1.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει ο Βλαχοδήμος, με τον Αναστασιάδη, πάντως, να έχει στο πίσω μέρος του μυαλό του και τον Πασχαλάκη. Από εκεί και πέρα, στην τετράδα της άμυνας θα βρίσκονται οι Μπακάκης, Κουρμπέλης, Σιόβας και Κούτρης, με τους Ζέκα και Σάμαρη στα χαφ και τον Φορτούνη μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο. Στα φτερά της μεσοεπιθετικής γραμμής θα είναι από τη μία πλευρά ο Δώνης, ενώ από την άλλη γίνεται… μάχη ανάμεσα σε Μασούρα, Μπακασέτα και Κολοβό. Στην επίθεση όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσει ο Μήτρογλου.

Η Εθνική θέλει πάση θυσία τη νίκη, προκειμένου να μπει με το δεξί την περιπέτειά της στα προκριματικά του Euro 2020.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ