Δώνης: «Μας βοήθησε πολύ το γκολ του Κώστα»

Δώνης: «Μας βοήθησε πολύ το γκολ του Κώστα»

Κομβικό το γκολ του Κώστα Φορτούνη για τη νίκη επί του Λίχτενσταϊν σύμφωνα με Δώνη. Τι είπε για τη συνέχεια των προκριματικών.

Ο Τάσος Δώνης ήταν ο σκόρερ του δεύτερο τέρματος της Εθνικής μας ομάδας στο 2-0 επί του Λίχτενσταϊν, ωστόσο ο νεαρός επιθετικός απένειμε τα εύσημα στον σκόρερ του πρώτου, Κώστα Φορτούνη.

Επίσης μιλώντας για τη συνέχεια της διοργάνωσης, χαρακτήρισε καλές ομάδες της Ιταλία και Βοσνία και εξήγησε οτι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπορεί να πάρει βαθμούς και απέναντί τους.

Αναλυτικά όσα είπε:

Τη νίκη στο Λιχτενστάιν: Μας βοήθησε πολύ το γκολ του Κώστα. Ξεκλείδωσε το ματς και τον αντίπαλο. Στο β’ μέρος είχαμε φάσεις και θα μπορούσαμε και άλλα γκολ. Είμαστε ικανοποιημένοι που μπήκαμε με νίκη στην διοργάνωση.

Την συνέχεια: Οι Βοσνία και Ιταλία είναι δύο πολύ καλές ομάδες. Είναι δύσκολοι αντίπαλοι αλλά εάν δουλέψουμε καλά και είμαστε συγκεντρωμένοι μπορούμε να πάρουμε βαθμούς.

Το κλίμα στην Εθνική: Είναι πολύ σημαντικό η Εθνική να έχει οικογενειακό κλίμα. Είπαμε να κάνουμε μία νέα αρχή και να αφήσουμε πίσω την αποτυχία σε εισαγωγικά που είχαμε.

Την απόδοσή του: Σίγουρα έκανα ένα καλό ματς και πιστεύω ότι βοήθησα εκτός από το γκολ. Δεν είναι εύκολο εάν δεν έχεις ρυθμό και παιχνίδια στην ομάδα σου αλλά χαίρομαι κάθε φορά που είμαι εδώ και κάνω ότι καλύτερο μπορώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ