Κλήθηκε στην Εθνική ομάδα ο Ντουρμισάι

Κλήθηκε στην Εθνική ομάδα ο Ντουρμισάι

Ο Άγγελος Αναστασιάδης κάλεσε τον επιθετικό του Πανιωνίου στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Βοσνία

Ο Φιορίν Ντουρμισάι είναι έτοιμος για να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα, καθώς ο νεαρός επιθετικός του Πανιωνίου κλήθηκε στην αποστολή της Εθνικής μας ομάδας για το παιχνίδι με την Βοσνία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2020.

Όλα φαίνεται πως έχουν διευθετηθεί για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ο 22χρονος στράικερ των κυανέρυθρων και αύριο αναμένεται να δοθεί και η έγκριση από την FIFA για να παίξει με την Εθνική μας ομάδα ο νεαρός επιθετικός.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης κάλεσε τον Ντουρμισάι στην Εθνική ομάδα για να καλύψει το κενό του Μήτρογλου, καθώς ο τελευταίος τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι με το Λίχτενσταϊν και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Βοσνία.

Ο Ντουρμισάι έχει πραγματοποιήσει μια εξαιρετική σεζόν με την φανέλα του Πανιωνίου και ο νεαρός επιθετικός ετοιμάζεται πλέον για την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα της Εθνικής  μας ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ