Πιθανό το σενάριο κλήσης του Τσιγκρίνσκι στην Εθνική Ουκρανίας

Πιθανό το σενάριο κλήσης του Τσιγκρίνσκι στην Εθνική Ουκρανίας

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουκρανίας τόνισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι βοηθοί του παρακολουθούν πολλούς παίκτες και όλοι «έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια κλήση στην Εθνική», αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο κλήσης και του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι της ΑΕΚ.

Ο θρυλικός Αντρέι Σεφτσένκο νυν ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουκρανίας μίλησε στην ιστοσελίδα «ua-football.com», όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις επόμενες κλήσεις στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας και στην πιθανή παρουσία του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι για τα επόμενα ματς των προκριματικών αγώνων του Euro 2020.

«Παρακολουθούμε ένα τεράστιο εύρος παιχτών και πολύ συχνά «σπάω» τα παιχνίδια σε αυτά που θα παρακολουθήσω εγώ και σε αυτά που θα παρακολουθήσουν οι βοηθοί μου. Το team ανάλυσης της Εθνικής Ουκρανίας διατηρεί πολύ συγκεκριμένα στοιχεία από αυτά τα παιχνίδια, τα οποία εμείς καλούμαστε να αναλύσουμε.

Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα πληροφοριών και συνεπώς όλοι έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια κλήση στην Εθνική», δήλωσε σε σχετική ερώτηση ο Αντρέι Σεφτσένκο, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο κλήσης του στόπερ της Ένωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ