Καζακστάν – Ρωσία 0-4

Καζακστάν – Ρωσία 0-4

Η Ρωσία ξεπέρασε με τεσσάρα την ήττα από το Βέλγιο στην πρώτη αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020 νικώντας εκτός έδρας το Καζακστάν με 4-0 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τσερίσεφ.

Δεύτερη σερί απώλεια θα ήταν πολύ βαριά για την Ρωσιά κι έτσι την… πλήρωσε το Καζακστάν.

Οι Ρώσοι προέρχονταν από ήττα με 3-1 από τους Βέλγους ενώ οι γηπεδούχοι είχαν κερδίσει 3-0 την Σκωτία, απόψε όμως στο γήπεδο υπήρχε μόνο μία ομάδα κι αυτή ήταν η Ρωσία.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 19′ με τον Τσερίσεφ ο οποίος σκόραρε και δεύτερη φορά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη για την ομάδα του.

Στο 52 ο Τζιούμπα έκανε το 0-3 με το τελικό σκορ να διαμορφώνει ο Μπεϊζεμπέκοβ, ο οποίος με αυτογκόλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Νεπογκόντοβ για το τελικό 0-4.

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ: Νεπογκόντοβ, Μπεϊζεμπέκοβ, Αχμέτοβ, Μάλι, Λογκβινένκο, Σουγιουμπάγεβ, Μάρκελ, Κουάτ, Περτούσκ (85′ Ζουκόβ), Ζαϊνουντίνοβ, Μουρταζάγεβ (59′ Τουρίσμπεκ).

ΡΩΣΙA: Γκιλιέρμε, Μάριο Φερνάντες, Σεμένοβ, Τζικίγια, Κουντριασόβ, Αχμέτοβ (72′ Μιράντσουκ), Γκαζίνσκι, Οζντόεβ, Τσερίσεβ, Ιόνοβ (61′ Ιγκνατίεβ), Τζιούμπα (82′ Τσαλόβ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ