Προσγείωση για την Κροατία στην Βουδαπέστη, τεσσάρα το Ισραήλ με σούπερ Ζάχαβι και ασίστ Νάτχο

Προσγείωση για την Κροατία στην Βουδαπέστη, τεσσάρα το Ισραήλ με σούπερ Ζάχαβι και ασίστ Νάτχο

Η Ουγγαρία πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 κόντρα στους δευτεραθλητές κόσμου, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ ενώ απίθανη νίκη (4-2) με σόου Ζάχαβι πήρε το Ισραήλ απέναντι στην Αυστρία που έχασε τα άχαστα. Εύκολο απόγευμα για την Σκωτία απέναντι στο Σαν Μαρίνο.

Έμπλεξε από νωρίς η Κροατία που μετά τη νίκη με το φτωχό 2-1 στην πρεμιέρα των προκριματικών κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν είδε τους Ούγγρους να φέρνουν τούμπα το παιχνίδι στη Βουδαπέστη και να παίρνουν εκείνοι το τρίποντο.

Στο 13′ οι Κροάτες άνοιξαν το σκορ με τον Ρέμπιτς όμως η χαρά τους δεν κράτησε και πάρα πολύ.

Συγκεκριμένα στο 34′ ο Σαλάι με σουτ έφερε το ματς στα ίσια και στο 76′  ο Πατκάι έκανε και το 2-1 δίνοντας μια πολύ σπουδαία νίκη στην ομάδα του. , μετά την εκτέλεση κόρνερ, νίκησε αρχικά τον Λέοβατς και στη συνέχεια τον Κάλινιτς, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-1 μέσα σε αποθέωση.

Μαγική εικόνα στο Ισραήλ

Με τον Μπίμπαρς Νάτχο βασικό και με ασίστ στο ενεργητικό του, το Ισραήλ πήρε τη νίκη κόντρα στην Αυστρία η οποία έχασε ευκαιρίες που δεν χάνονται.

Το σκορ άνοιξε ο Αρναούτοβιτς στο 8′ για τους Αυστριακούς όμως πριν καν βγει το ημίχρονο, οι γηπεδούχοι είχαν γυρίσει το ματς.

Ο Ζάχαβι που ήταν σε μεγάλη μέρα αρχικά ισοφάρισε στο 34′ και στο 45′ από ασίστ του Νάτχο έκανε το 2-1 για τους Ισραηλινούς. Στο 55′ ήρθε και το 3-1 πάλι με τον Ζάχαβι ενώ ο Νταμπούρ έκανε το 4-1 στο 66′. Ενδιάμεσα από όλα αυτά, στο 1-1 αλλά και στο 2-1 οι φιλοξενούμενοι έχασαν απίθανες ευκαιρίες για να σκοράρουν και αφού δεν το κατάφεραν, η μπάλα τους τιμώρησε με τον χειρότερο τρόπο.

Το μόνο που κατάφεραν οι Αυστριακοί ήταν να μειώσουν ξανά με τον Αρναούτοβιτς στο τελικό 4-2.

Στο ρελαντί η Σκωτία

Μετά το κάζο της πρεμιέρας από το Καζαχστάν με 3-0, η Σκωτία έκανε σεφτέ κόντρα στο αδύναμο Σαν Μαρίνο με το… χαλαρό 2-0.

Μόλις στο 4′ ο ΜακΛιν έκανε το 1-0 για τη Σκωτια ενώ το 2-0 ήρθε στο 74′ με τον Ράσελ ο οποίος σφράγισε τη νίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ