Μπαλοτέλι: «Δεν είμαι ρομπότ, ούτε ηλίθιος»

Μπαλοτέλι: «Δεν είμαι ρομπότ, ούτε ηλίθιος»

Ενοχλημένος ο Μάριο Μπαλοτέλι από τη δριμεία κριτική που του ασκείται από Ιταλούς φίλαθλους, έστειλε το δικό του μήνυμα. «Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι μία μέρα που θα με χρειάζεστε, κι εγώ θα αρνηθώ να έρθω;» τόνισε, αναφερόμενος στη μη κλήση του στην Εθνική.

Φανερά ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Μάριο Μπαλοτέλι από την κριτική των Ιταλών και προειδοποίησε πως, όταν τον χρειαστεί η εθνική Ιταλίας, ενδεχομένως να αρνηθεί να παίξει.

Αναλυτικά τα λόγια του έμπειρου φορ:

«Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι μία μέρα που θα με χρειάζεστε, εγώ θα αρνιόμουν να έρθω; Κυρίως επειδή πολλοί από εσάς ακούω να με προσβάλλετε και να με υποτιμάτε. Δεν είμαι ρομπότ, ούτε ηλίθιος. Πολλές φορές δεν απαντάω για να μην δημιουργώ προβλήματα, αλλά ακούω και βλέπω μερικά πράγματα, όλα αυτά συσσωρεύονται και αναγκαστικά απαντάω.

Το μόνο που ζητάω είναι να με σέβεστε όπως σέβομαι εγώ την Ιταλία και τότε όλα θα είναι εντάξει», τόνισε ο διεθνής επιθετικός της Μαρσέιγ.

Θυμίζουμε ότι ο 28χρονος επιθετικός έμεινε εκτός αποστολής της «σκουάντρα ατζούρα», ενόψει των αναμετρήσεων για τα προκριματικά του EURO με Φινλανδία και Λιχτενστάιν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ