Η εντολή του Αναστασιάδη στον Κολοβό

Η εντολή του Αναστασιάδη στον Κολοβό

Τι οδηγίες έδωσε ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός στον Δημήτρη Κολοβό πριν του δώσει εντολή να περάσει στον αγωνιστικό χώρο

Ο Δημήτρης Κολοβός πέτυχε το δεύτερο γκολ της Εθνικής μας στη Ζένιτσα κόντρα στη Βοσνία και μας έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας για τη δεύτερη αγωνιστική του δεκάτου ομίλου των προκριματικών του Euro 2020.

Ο 65χρονος τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Άγγελος Αναστασιάδης, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον άσο της Ομόνοιας στο 67ο λεπτό στη θέση του Δημήτρη Κουρμπέλη κι αυτός ανταπέδωσε την εμπιστοσύνη με ένα πολύ σημαντικό τέρμα, το πρώτο του με τη Γαλανόλευκη.

Λίγα λεπτά πριν περάσει στο ματς  ο προπονητής τον κάλεσε κοντά του και του έδωσε τις τελευταίες οδηγίες που συνοδεύονταν με ένα προαίσθημα: «Πήγαινε παίξω πίσω από τον επιθετικό, πιο ελεύθερος και κάνε το γκολ».

Στο 76ο προειδοποίησε με σουτ αριστερά εντός περιοχής, αλλά ο Σέχιτς απέκρουσε. Στο 85′ ήταν αυτός που έφερε το γκολ της ισοφάρισης!

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά το ματς ο Δημήτρης Κολοβός τόνισε:

«Νομίζω πως δεν μπήκαμε καλά, οι Βόσνιοι μπήκαν πολύ καλύτερα, μας έπιασαν στον ύπνο. Αυτό που θα κρατήσουμε είναι ότι μπορέσαμε και γυρίσαμε το παιχνίδι. Καμιά φορά μπορεί να θεωρείς ότι μπορείς να πάρεις κάτι παραπάνω, και αυτό θέλουμε, αλλά και ο ένας βαθμός είναι σημαντικός για την προσπάθεια που θα κάνουμε από εδώ και στο εξής.

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που κατάφερα να σκοράρω και να συνδυαστεί με αποτέλεσμα για την Εθνική. Για κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή είναι κατόρθωμα να φορά το εθνόσημο. Πρέπει να τα δίνεις όλα. Εγώ θα τα δίνω όλα όποτε μου ζητηθεί. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα και θα το κάνω όποτε μου ζητηθεί. Είμαστε οικογένεια, είναι σημαντικός ο βαθμός για τη συνέχεια, έχουμε ταλέντο και καλή ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ