Χωρίς προβλήματα η προπόνηση της Εθνικής

Χωρίς προβλήματα η προπόνηση της Εθνικής

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία της Εθνικής ενόψει των αγώνων με Ιταλία (8/6) και Αρμενία (11/6) στο ΟΑΚΑ, για τα προκριματικά του Euro 2020

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Άγγελος Αναστασιάδης, δίνει μεγάλη σημασία στην αναμέτρηση με την Εθνική Ιταλίας, εκτιμώντας ότι ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια από τις υπερδυνάμεις του παγκόσμιου ποδοσφαίρου μπορεί να αποδειχθεί καταλυτικό για τη συνέχεια της ελληνικής ομάδας στον 10ο όμιλο, σε επίπεδο ψυχολογίας και κινήτρου.

Ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είδε τους παίκτες του να ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης την Τρίτη (04/06) στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και να μπαίνουν σε τελική ευθεία για το παιχνίδι με τους Ιταλούς το προσεχές Σάββατο (08/06) για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020.

Όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση, χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προπόνηση στην οποία συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν επιλεγεί.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έδωσε έμφαση στην τακτική ενώ, το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα. Η αυριανή (05/06) προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 19:00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ