Μανωλάς: «Θα μπούμε για τη νίκη, τα πάντα εξαρτώνται από μας»

Μανωλάς: «Θα μπούμε για τη νίκη, τα πάντα εξαρτώνται από μας»

Ο Κώστας Μανωλάς τόνισε ότι η Εθνική θα μπει μόνο για τη νίκη ενώ δήλωσε αισιόδοξος ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα φέρουν την ομάδα εκεί που της αξίζει.

Ο Κώστας Μανωλάς έκανε σαφές ότι η Εθνική ομάδα θα μπει μόνο για τη νίκη στο ματς κόντρα στην Ιταλία (21:45) και παράλληλα δήλωσε αισιόδοξος ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα φέρουν την «γαλανόλευκη» εκεί που της αξίζει, στις μεγάλες διοργανώσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανωλά:

Ξέρεις τον αντίπαλο καλά και τους παίκτες της Ιταλίας, όπως τον Κιελίνι που μίλησε με καλά λόγια για σένα και ίσως είναι και συμπαίκτης σου του χρόνου, αποτελεί αυτό ένα έξτρα κίνητρο:

«Για να ξεκινήσω δεν ξέρω αν θα είμαι συμπαίκτης με τον Κιελίνι, ούτε το έχω σκεφτεί. Τον ευχαριστώ για τα καλά του λόγια. Είναι από τους καλύτερους αμυντικούς του κόσμου. Ξέρω όλα τα παιδιά της Εθνικής Ιταλίας, με κάποιους ήμουν συμπαίκτης. Είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε με πίστη και θράσος και θα δούμε στο τέλος το αποτέλεσμα που θα έχει η αναμέτρηση».

Αύριο μπορεί να βρεις απέναντι σου έναν συμπαίκτη σου, τον Τζιανόλο, πόσο έχει εξελιχθεί φέτος;

«Είναι ένας νέος ποδοσφαιριστής που φέτος έκανε τα πρώτα του βήματα, πολλά υποσχόμενος, με δύναμη, τεχνική και ταχύτητα. Είμαι έτοιμος να τον αντιμετωπίσω εφόσον με επιλέξει ο προπονητής μου να αγωνιστώ και θα δούμε στο τέλος ποιος θα βγει νικητής».

Σίγουρα υπάρχει ενθουσιασμός. Έχουμε κάνει μια καλή αρχή. Ευελπιστούμε να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Πιστεύω θα μας τιμήσει με την παρουσία του και θα τον έχουμε δίπλα μας για να αγωνιστούμε για την Ελλάδα και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Τους ξέρεις καλά, ποια είναι τα στοιχεία που είναι επικίνδυνα;

«Έχουν καλά στοιχεία. Μια ομάδα καλά στημένη μέσα στο γήπεδο. Εμείς όμως πρέπει να κοιτάξουμε πρώτα τη δική μας ομάδα. Τα πάντα εξαρτώνται από την εμφάνιση της δικής μας ομάδας και όχι τι θα κάνει ο αντίπαλος»

Όταν ακούμε Ιταλία το μυαλό μας πάει στην άμυνα. Ο κ. Μαντσίνι, όμως, δίνει έμφαση και στην επίθεση.

«Σίγουρα έχει παίκτες μεγάλης ποιότητας και μπροστά. Ο κ. Μαντσίνι είναι ένας προπονητής που του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο. Στα τελευταία ματς που είδα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, εμείς είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε και τους λογαριασμούς θα τους κάνουμε αύριο».

Η δουλειά μας ποια είναι να μην χάσουμε, να μπούμε για την ισοπαλία, να κρατήσουμε το μηδέν;

«Η δική μας φιλοσοφία δεν είναι να μπούμε στο γήπεδο να μην χάσουμε αλλά να μπούμε για να κερδίσουμε. Θα κάνουμε το μίτινγκ με τον προπονητή μας, θα μας ζητήσει αυτά που θέλει και ευελπιστώ να τα βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο γιατί όπως είδα την ομάδα στις τελευταίες προπονήσεις είμαι αισιόδοξος».

Είσαι από τους παίκτες που ξέρει καλά την Ιταλική ομάδα και πλέον έμπειρος, έχεις μιλήσει στους συμπαίκτες σου για το τι θα αντιμετωπίσουν;

«Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα, θα το κάνουμε. Νοιώθω ότι είμαι από τους έμπειρους της ομάδας αλλά όλοι είμαστε ισάξιοι. Όλοι μαχόμαστε για το καλό της εθνικής ομάδας και είμαι σίγουρος πως όλοι θα δώσουν την ενέργεια τους τη θετική για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Πόσο σας έχει χτίσει τον χαρακτήρα της ομάδας τα τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει η Ελλάδα όπως αυτό στη Βοσνία ή στο Ζάγκρεμπ;

«Να ξεκινήσω λέγοντας ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε το ματς στη Βοσνία. Είμαστε εδώ κάνουμε μια νέα αρχή, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θέλω να είμαι αισιόδοξος ότι θα πετύχουμε και θα φέρουμε την Ελλάδα εκεί που τις αξίζει. Να πηγαίνει σε μεγάλες διοργανώσεις και να πρωταγωνιστεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ