Νίκες για Κροατία και Ισλανδία κόντρα σε Ουαλία και Αλβανία

Νίκες για Κροατία και Ισλανδία κόντρα σε Ουαλία και Αλβανία

Η Κροατία επικράτησε εντός έδρας 2-1 της Ουαλίας και η Ισλανδία 1-0 της Αλβανίας, στους αγώνες που άνοιξαν το σημερινό πρόγραμμα για τα προκριματικά του Euro 2020.

Με νίκες συνέχισαν στα προκριματικά του Euro 2020 η Κροατία και η Ισλανδία για την 3η αγωνιστική.

Οι Βαλκάνιοι επικράτησαν της Ουαλίας με 2-1, στη μάχη των δύο συμπαικτών της Ρεάλ, Λούκα Μόντριτς και Γκάρεθ Μπέιλ.

Η Κροατία προηγήθηκε στο 17′ με αυτογκόλ του Λόρενς και έκανε το 2-0 με τον Ιβάν Πέρισιτς στο 48′, με την Ουαλία το μοναδικό που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τελικό 2-1 στο 77′ με τον Μπρουκς. Οι Κροάτες πλέον είναι μόνοι πρώτοι στον 5ο όμιλο με 6 βαθμούς (3 αγ.), ενώ ακολουθούν Σλοβακία (2 αγ.), Ουαλία (2 αγ.), Ουγγαρία (2 αγ.) με 3 βαθμούς και Αζερμπαϊτζάν με 0 (1 αγ.). Σε παρένθεση οι αγώνες που έχουν δώσει οι ομάδες.

ΚΡΟΑΤΙΑ: Λιβάκοβιτς, Γέβνταϊ, Λόβρεν, Βίντα, Μπάρισιτς, Μόντριτς (90+3′ Σκόριτς), Μπρόζοβιτς, Πέρισιτς, Κόβατσιτς (76′ Μπάντελι), Μπρέκαλο (67′ Πάσαλιτς), Κράμαριτς.

ΟΥΑΛΙΑ: Χένεσι, Ρόμπερτς, Μέμφαμ, Λόρενς, Ντέιβις, Ουίλσον, Άλεν, Σμιθ (65′ Μπρουκς), Τζέιμς (80′ Ματόντο), Βολκς (66′ Αμπάντου), Μπέιλ.

Για τον 8ο όμιλο αναμετρήθηκαν Ισλανδία και Αλβανία, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Γκούντμουντσον στο 22′. Βασικός για τους Αλβανούς ήταν ο Μίτζεν Μπάσα του Άρη, ο οποίος έδωσε τη θέση του στο 67′ στον Έργκους Κάτσε του Παναθηναϊκού.

Με αυτή τη νίκη, η Ισλανδία πλέον ισοβαθμεί με τις Γαλλία (2 αγ.) και Τουρκία (2 αγ.) στην πρώτη θέση με 6 βαθμούς, αλλά έχει έναν αγώνα παραπάνω, καθώς οι άλλες δύο ομάδες αγωνίζονται απόψε (21:45) μεταξύ τους. Ακολουθούν στη βαθμολογία οι Αλβανία με 3 βαθμούς (3 αγ.), Ανδόρα (2 αγ.) και Μολδαβία (2 αγ.) με 0.

ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Χάλντορσον, Χέρνανσον, Άρνασον, Ράγκναρ Σίγκουρντσον, Σκούλασον, Γκούντμουντσον (56′ Τρίστασον), Γκούναρσον, Μπιάρνασον, Σιγκούριονσον (Άρνορ Σίγκουρντσον), Γκίλφι Σίγκουρντσον, Κιάρτανσον (63′ Σίγκτορσον)

ΑΛΒΑΝΙΑ: Μπερίσα, Χισάι, Ντέρμακου, Ισμάιλι, Βέσελι, Αμπράσι, Τζάκα (71′ Ντόι), Μπάσα (67′ Κάτσε), Μπάλαϊ (79′ Σαντίκου), Τσικαλέσι, Λενιάνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ