Μπάρκας: «Να αφήσουμε πίσω το αποτέλεσμα και να κοιτάξουμε μπροστά»

Μπάρκας: «Να αφήσουμε πίσω το αποτέλεσμα και να κοιτάξουμε μπροστά»

Ο πορτιέρο της Εθνικής μίλησε για τη βαριά ήττα από την Ιταλία (0-3) και έστειλε μήνυμα ανασύνταξης ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Κατήφεια και προβληματισμό προκάλεσε στο στρατόπεδο της Εθνικής η απογοητευτική εμφάνιση απέναντι στην Ιταλία και η βαριά ήττα με 3-0, για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020.

Ο Βασίλης Μπάρκας μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στο κακό ξεκίνημα που έκανε η γαλανόλευκη, αλλά και στην ασφυκτική πίεση που άσκησαν οι Ιταλοί από τα πρώτα κιόλας λεπτά του παιχνιδιού. Παράλληλα, τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να καθίσουν και να δουν τι έφταιξε, προκειμένου να βελτιωθούν ενόψει των αγώνων που ακολουθούν.

Τέλος, ο πορτιέρο της ΑΕΚ έστειλε μήνυμα ανασύνταξης, τονίζοντας ότι άπαντες θα πρέπει να αφήσουν πίσω τους το κάκιστο αποτέλεσμα με την Ιταλία και να επικεντρωθούν στα επόμενα παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Η Ιταλία είναι μια πολύ καλή ομάδα, μας πίεσε πολύ. Στα αποδυτήρια προσπαθήσαμε να δούμε τι μπορούμε να διορθώσουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, μόνο να δούμε τι έφταιξε. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να αφήσουμε πίσω το αποτέλεσμα και να κοιτάξουμε μπροστά. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξή του και ελπίζω να είναι μαζί μας και στη συνέχεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ