Μαντσίνι: «Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν βάλαμε τέταρτο γκολ»

Μαντσίνι: «Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν βάλαμε τέταρτο γκολ»

Η Ιταλία έκανε... περίπατο στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Εθνική και ο προπονητής της Ρομπέρτο Μαντσίνι, αναρωτήθηκε γιατί οι παίκτες του δεν σκόραραν και 4ο γκολ!

Η Εθνική ομάδα της Ιταλίας, επικράτησε με το εμφατικό 3-0 της Εθνικής μας στο ΟΑΚΑ και έκανε το 3/3 στον όμιλό μας για τα προκριματικά του Euro 2020.

Ο τεχνικός της Σκουάντρα Ατζούρα, Ρομπέρτο Μαντσίνι, δεν έδειξε ικανοποιημένος από τη νίκη, στάθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες του βελτιώνονται συνεχώς και αναρωτήθηκε γιατί δεν έβαλαν και τέταρτο τέρμα.

Αναλυτικά τα λόγια του 54χρoνου:

«Δεν θεωρώ ότι ήταν η καλύτερη εμφάνιση που έχουμε κάνει. Το πιο σημαντικό είναι ότι συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε, τα πήγαμε καλά από το πρώτο λεπτό και βάλαμε το ματς στον σωστό δρόμο.

Αυτό που έχει μείνει, είναι το γιατί δεν βάλαμε τέταρτο γκολ στο δεύτερο μέρος, έπρεπε να πιέσουμε περισσότερο, καθίσαμε πίσω ε κάποιες φάσεις, έπρεπε να έχουν μετατρέψει σε γκολ τις ευκαιρίες μας. Ρισκάραμε να δεχθούμε γκολ, η Ελλάδα παραλίγο να μας χτυπήσει στην κόντρα κάποιες φορές. Εχουμε ακόμα πολλή δουλειά να κάνουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ