Χοβνανισιάν: «Δυνατή ομάδα η Ελλάδα, έχει εξαιρετικούς παίκτες»

Χοβνανισιάν: «Δυνατή ομάδα η Ελλάδα, έχει εξαιρετικούς παίκτες»

Ο Αρμένιος μέσος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Εθνική μας ομάδα, ενόψει της αναμέτρησης της Τρίτης για τα προκριματικά του Euro 2020.

Στην Αθήνα για το παιχνίδι με την Ελλάδα (11/6) για την 4η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2020 αναμένεται την Δευτέρα η εθνική ομάδα της Αρμενίας.

Ένα ματς που είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες, με την Αρμενία να βρίσκεται στην 5η θέση του ομίλου με 3 βαθμούς και την Ελλάδα στην 4η με 4 πόντους.

Ο Αρμένιος μέσος, Κάμο Χοβνανισιάν, μιλώντας για την αναμέτρηση που θα γίνει το βράδυ της Τρίτης στο ΟΑΚΑ, τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα έχουν πολύ δύσκολο έργο, καθώς η Ελλάδα είναι μια δυνατή ομάδα και διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες.

Συγκεκριμένα, για το ματς με την εθνική μας ομάδα τόνισε: «Η Ελλάδα έχει δυνατή ομάδα, με καλό σύνολο και εξαιρετικούς παίκτες σαν μονάδες», ενώ για τη νίκη επί του Λιχτενστάιν, ανέφερε: «Φέραμε εις πέρας την αποστολή μας. Έπρεπε να πιέσουμε και καταφέραμε να σκοράρουμε γρήγορα και να πάρουμε τη νίκη. Έγιναν λάθη, αλλά κοιτάμε μπροστά και τον αγώνα της Τρίτης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ