Βασικός ο Μπεργκ εναντίον της Ισπανίας (pic)

Βασικός ο Μπεργκ εναντίον της Ισπανίας (pic)

O Mάρκους Μπεργκ ξεκινά στην 11αδα της Σουηδίας στον εκτός έδρας αγώνα (21.45) με την Ισπανία για τα προκριματικά του Euro 2020.

Ο Μάρκους Μπεργκ ο οποίος αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, βρίσκεται στο αρχικό σχήμα της σουηδικής ομάδας η οποία αντιμετωπίζει (21.45) την Ισπανία στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για τα προκριματικά του Euro 2020.

Ο Σουηδός επιθετικός έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες όσον αφορά τις μεταγραφικές ειδήσεις των «ερυθρόλευκων», ενώ έχει δηλώσει πως θα αποφασίσει για το μέλλον του μετά τα ματς της εθνικής Σουηδίας, με λίγα λόγια μετά τον αποψινό αγώνα.

Από εκεί και έπειτα, ο Λουίς Ενρίκε έχει αφήσει στον πάγκο τους Άλβαρο Μοράτα και Χεσούς Νάβας για την Ισπανία, ενώ ο Αριθαμπαλάγκα έχει πάρει φανέλα βασικού έναντι του Ντε Χέα κάτω από τα δοκάρια.

Όσον αφορά τη Σουηδία, δεν υπάρχει κάποια έκπληξη στον καταρτισμό της ενδεκάδας, με τους Τζίμι Ντουρμάζ και Νίκλας Χουλτ να βρίσκονται στον πάγκο.

Στην προϊστορία των δύο ομάδων, η Ισπανία προηγείται με 6 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες σε 13 αγώνες έναντι της Σουηδίας, ενώ η «φούρια ρόκα» έχει και καλύτερη διαφορά τερμάτων, με 21 τέρματα υπέρ και 15 κατά.

Δείτε τις 11αδες των δυο ομάδων:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ