Γκιουλμπουνταγκιάντς: «Η Ελλάδα έχει εξαιρετικούς παίκτες, να χτυπήσουμε τις αδυναμίες της…»

Γκιουλμπουνταγκιάντς: «Η Ελλάδα έχει εξαιρετικούς παίκτες, να χτυπήσουμε τις αδυναμίες της…»

Ο προπονητής της Αρμενίας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα, ωστόσο, τόνισε ότι η ομάδα του θα τα δώσει όλα για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ετοιμη για τη μεγάλη μάχη με την Ελλάδα είναι η Αρμενία, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο προπονητής της, Αρμέν Γκιουλμπουνταγκιάντς, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης (11/6) των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ για τα προκριματικά του Euro 2020.

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι η Ελλάδα έχει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, αλλά οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Για να τα καταφέρουν, ωστόσο, θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες της «γαλανόλευκης».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Τόσο οι παίκτες, όσο και οι προπονητές πρέπει να αφήνουν πίσω τους όσα έκαναν και να συγκεντρώνονται στα επόμενα παιχνίδια. Αύριο θα δώσουμε έναν σημαντικό αγώνα και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Όταν ανταγωνίζεσαι μια καλή ομάδα, προσπαθείς να αναλύσεις τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται και να μάθεις τις αδυναμίες και τα ατού της, όμως κυρίως πρέπει να δίνεις σημασία στο δικό σου παιχνίδι. Η Ελλάδα έχει εξαιρετικούς παίκτες και το έχουμε λάβει υπόψη.

Δεν πρέπει να μείνουμε περισσότερο στη νίκη επί του Λιχτενστάιν (3-0). Παίξαμε όπως έπρεπε και πήραμε το αποτέλεσμα που ψάξαμε. Δεν έχουμε κάτι να αποδείξουμε, παίζουμε για την Εθνική μας ομάδα και θα κάνουμε τα πάντα για να τιμήσουμε τη φανέλα που φοράμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ