Γκαζαριάν: «Δεν έχω να αποδείξω κάτι, θέλω να βοηθήσω την Αρμενία»

Γκαζαριάν: «Δεν έχω να αποδείξω κάτι, θέλω να βοηθήσω την Αρμενία»

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της Κέρκυρας μίλησε για τον αγώνα της Αρμενίας με την Ελλάδα για προκριματικά του Euro 2020.

Στην Ελλάδα, όπου αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ολυμπιακού, αλλά και της Κέρκυρας επέστρεψε ο Γκεβόργκ Γκαζαριάν. O 31χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στην αποστολή της Αρμενίας για τον αγώνα με την «γαλανόλευκη» για τα προκριματικά του Euro 2020 και μάλιστα ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου.

Ο έμπειρος άσος στις δηλώσεις του ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ (11/6), τόνισε ότι είναι χαρούμενος που επέστρεψε στη χώρα μας, αλλά δεν έχει κάτι να αποδείξει. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, θέλει να βοηθήσει την ομάδα του σε αυτόν τον σημαντικό αγώνα, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε την Ελλάδα ως έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Προσωπικά μπορώ να πω ότι μου έλειψε η Αθήνα. Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρίζω εδώ. Για εμάς το ματς αυτό δεν έχει μικρότερη σημασία ή πιο μεγάλη από το προηγούμενο. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς σε ένα εξίσου σημαντικό ματς με τα προηγούμενα και με έναν δυνατό αντίπαλο. Είναι νωρίς να πούμε εάν θα περάσουμε ή όχι. Υπάρχουν ακόμα αρκετά ματς.

Η συνεργασία μου με τον Χοβνανισιάν ήταν πολύ καλή καθώς είναι ένας παίκτης με ξεχωριστές αρετές. Στην Ελλάδα ήμουν στον Ολυμπιακό και την Κέρκυρα αλλά δεν νιώθω πως πρέπει να αποδείξω κάτι. Απλώς θέλω να βοηθήσω την Εθνική μου. Όσο για το μέλλον μου θα λύσω το συμβόλαιό μου και εξετάζω διάφορες επιλογές. Δεν έχω καταλήξει κάπου ακόμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ