Η ενδεκάδα της Εθνικής: Στο τέρμα ο Βλαχοδήμος, έξω ο Μανωλάς

Η ενδεκάδα της Εθνικής: Στο τέρμα ο Βλαχοδήμος, έξω ο Μανωλάς

Ο Βλαχοδήμος θα υπερασπιστεί το τέρμα της Εθνικής με την Αρμενία, ενώ ο Σιόβας θα πάρει την θέση του Μανωλά στο κέντρο της άμυνας

Με αρκετές αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα κόντρα στην Ιταλία θα παρατάξει τη Γαλανόλευκη ο Άγγελος Αναστασιάδης στον αγώνα με αντίπαλο την Αρμενία για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020.

Ο Βλαχοδήμος παίρνει την θέση του Μπάρκα στα γκολπόστ, ο Σιόβας θα αγωνιστεί αντί του Μανωλά στο κέντρο της άμυνας, πλάι στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Ο Κούτρης ξεκινάει αριστερά αντί του Σταφυλίδη και δεξιά ο Μαυρίας, με τον Ζέκα να επιστρέφει στον άξονα δίπλα στον Σάμαρη.

Ο Πέλκας ως αριστερός εξτρέμ αντί του Κολοβού, δεξιά ο Μασούρας και στην κορυφή της επίθεσης ο Κουλούρης, με τον Φορτούνη πίσω του σε ρόλο οργανωτή.

Η ενδεκάδα της Εθνικής: Βλαχοδήμος, Σιόβας, Παπασταθόπουλος, Κούτρης, Μαυρίας, Ζέκα, Σάμαρης, Μασούρας, Πέλκας, Φορτούνης, Κουλούρης.

Η ενδεκάδα της Αρμενίας: Αϊραπετιάν, Χαρογιάν, Γκριγοριάν Α., Μκρτσιάν, Γκαζαριάν, Μπαρσεγκιάν, Χοφνανισιάν Α., Μχιταριάν, Χαμπαρτσουμιάν, Καραπετιάν, Ισκανιάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ