Απίστευτο: 0-9 στα πρώτα ημίχρονα η Ελλάδα από τον Μάρτη

Απίστευτο: 0-9 στα πρώτα ημίχρονα η Ελλάδα από τον Μάρτη

Βοσνία, Τουρκία, Ιταλία, Αρμενία. Και η Ελλάδα στο ίδιο έργο θεατής. Γκολ αυτοί… σέντρα εμείς.

Εθνική Ελλάδας… γεια σου. Και χαιρετίσματα γενικώς, έτσι όπως πάει η νύχτα στο ΟΑΚΑ με την Αρμενία να προηγείται ήδη με 2-0 και μάλιστα άνετα. Αν γυρίζει; Αυτά τα αποφασίζει το ποδόσφαιρο. Προς το παρόν πάντως προκύπτει ένα γεγονός που πραγματικά είναι για κλάματα. Στα τέσσερα τελευταία ματς το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει δεχθεί 9 γκολ στα πρώτα ημίχρονα. Και δεν έχει πετύχει κανένα. Ξεκίνησε Μάρτη αυτή η τρέλα. Με τη Βοσνία όταν βρεθήκαμε να χάνουμε με 2-0 από το 15΄(Βίσκα 10΄, Πιάνιτς 15΄).

Ακολούθησε το φιλικό στην Τουρκία που είδαμε το ίδιο έργο με τους γείτονες να προηγούνται με 2-0 από το 17΄(Ουντέρ 11΄, Καραμάν 17΄). Και βέβαια η… τριπλέτα της Ιταλίας το Σάββατο στο Ολυμπιακό στάδιο. Σε εννέα λεπτά μας εκτέλεσαν οι: Μπαρέλα 23΄, Ινσίνιε 30΄και Μπονούτσι 32΄. Απόψε οι Αρμένιοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 8΄με τον Καραπετιάν. Και ο (άλλοτε του Ολυμπιακού) Γκαζαριάν τους έβαλε με δύο γκολ μπροστά στο 32΄.

Από αυτά τα ματς; Η εθνική έσωσε μόνο τον πόντο στη Βοσνία. Κατά τα άλλα; Είναι πολύ σοβαρό δείγμα «ομάδας» ο τρόπος που μπαίνει στα ματς. Η συγκέντρωση της. Η ετοιμότητα της. Και μάλιστα σε μια γκάμα με διαφορετικούς αντίπαλους, διαφορετικές ανάγκες, διαφορετικά πρόσωπα και τακτικές. Δείγμα… μη ομάδας για να το θέσουμε πιο σωστά. Γιατί εξαιρώντας εκείνο το δεύτερο ημίχρονο με τη Βοσνία το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μάλλον κάτι σε θίασο θυμίζει γενικώς. Το… μπουλούκι του Άγγελου που φοβάται μόνο όταν τον χειροκροτούν. Μακάρι να το γυρίσει στο δεύτερο. Μακάρι να μπορέσει να σώσει την παρτίδα με μια «ανατροπή» που αυτή τη στιγμή μοιάζει ανέλπιστη. Αλλά δυστυχώς δεν μοιάζει πιθανό. Με βάση την εικόνα μας στο γήπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ