Κάνερβα: «Όλο το καλοκαίρι περιμέναμε το παιχνίδι με την Ελλάδα»

Κάνερβα: «Όλο το καλοκαίρι περιμέναμε το παιχνίδι με την Ελλάδα»

Ο Μάρτιν Κάνερβα, προπονητής της Εθνικής Φινλανδίας μίλησε στη συνέντευξη τύπου για το ματς με την Ελλάδα, δηλώνοντας ανυπόμονος για την «μάχη» με την Εθνική μας ομάδα.

Η Εθνική Φινλανδίας κοντράρεται την Πέμπτη (21:45) με την Ελλάδα στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2020. Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Φινλανδίας, Μάρτιν Κάνερβα, μίλησε για την κρίσιμη αναμέτρηση, λέγοντας αναλυτικά:

Για την κατάσταση στην ομάδα: «Η εβδομάδα ήταν γεμάτη, έχουμε μπροστά μας την τρίτη προπόνηση. Έχουμε κάποια προβλήματα αλλά πρέπει να ζήσουμε με αυτά. Όλο το καλοκαίρι περιμέναμε αυτά τα παιχνίδια με πρώτο αυτό κόντρα στην Ελλάδα».

Για τον Ρόμπιν Λουντ: «Είναι πολύ ωραίο που έχουμε μαζί μας τον Ρόμπιν Λουντ καθώς είναι ένας παίκτης που μας δίνει επιλογές και ελπίζω να μας βοηθήσει και σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή της Μινεσότα που επέτρεψε στον Λουντ να έρθει να αγωνιστεί μαζί μας ενώ είχαν σημαντικό παιχνίδι στο Λος Άντζελες».

Για την ελληνική ομάδα: «Η Ελλάδα έχει ένα καινούριο προπονητή. Την ξέρουμε βέβαια γιατί την έχουμε αντιμετωπίσει άλλες δύο φορές. Θα δούμε αύριο τι τακτικές αλλαγές θα έχουν στο παιχνίδι τους».

Για τις σκέψεις του για το ματς: «Ο καθένας κοιτάζει το δικό του παιχνίδι, αλλά ξέρουμε ότι ο προπονητής τους χρησιμοποιεί το 4-3-3 ή το 4-2-3-1 αλλά πάντα αυτό εξαρτάται από το υλικό της ομάδας. Έχουμε ανθρώπους που παρακολουθούν στενά την Εθνική Ελλάδος και γνωρίζουμε αρκετά για την ομάδα τους.

Δεν έχουμε μιλήσει ιδιαίτερα, θα κρατήσουμε τις ιδέες που γνωρίζουμε ήδη. Οι παίκτες ξέρουν πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι και δε χρειάζεται να τους το υπενθυμίζω εγώ. Το κλίμα είναι πολύ καλό και αύριο το γεμάτο γήπεδο θα μας βοηθήσει».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ