Βρουσάι: «Να δούμε τα λάθη μας και να βελτιωθούμε»

Βρουσάι: «Να δούμε τα λάθη μας και να βελτιωθούμε»

Ο νεαρός επιθετικός μίλησε για το ντεμπούτο του στην Εθνική ομάδα και τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να μάθουν από τα λάθη τους και να παρουσιαστούν καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια.

Κατήφεια και προβληματισμό προκάλεσε στο στρατόπεδο της Εθνικής ομάδας η ήττα από την Φινλανδία στο Τάμπερε με 1-0 και ο αποκλεισμός από την τελική φάση του Euro 2020.

Ο Μάριος Βρουσάι μετά το τέλος της αναμέτρησης αναφέρθηκε στο ντεμπούτο με τη φανέλα της εθνικής ομάδας και τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να μάθουν από τα λάθη τους και να παρουσιαστούν καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Για μένα είναι τιμή να παίζω στην Εθνική ομάδα, εφόσον μου δόθηκε η ευκαιρία να είναι στην 11άδα έπρεπε να τα δώσω όλα, αυτό είναι το καθήκον μου και πιστεύω ότι τα έδωσα όλα. Το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί γιατί μένουμε πίσω αλλά πρέπει να βελτιωθούμε, να κάνουμε νίκες και να προκριθούμε» είπε ο 21χρονος μέσος και σε ερώτηση για το αν η Εθνική μπορεί να χτίσει κάτι στο μέλλον, απάντησε. «Ναι, από κάθε ματς μαθαίνουμε κάτι. Την επόμενη μέρα πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να βελτιωθούμε, να δούμε τα βίντεο και να προχωρούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ