Μαντσίνι: «Η κόκκινη κάρτα των Αρμένιων μας αποσυντόνισε»

Μαντσίνι: «Η κόκκινη κάρτα των Αρμένιων μας αποσυντόνισε»

Στο αρνητικό αντίκτυπο που είχε η αποβολή των Αρμένιων στο παιχνίδι της Ιταλίας στάθηκε ο έμπειρος τεχνικός.

Με αρκετή δυσκολία κατάφεραν να αποδράσουν οι Ιταλοί από την Αρμενία, με το τελικό 3-1 όμως να δίνει τους τρεις βαθμούς στο σύνολο του Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο τεχνικός της «Σκουάντρα Ατζούρα» στάθηκε στην κόκκινη κάρτα που δέχθηκαν οι Αρμένιοι, γεγονός που αποσταθεροποίησε την ομάδα του.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, η απρόσμενη αποβολή του Καπετιάν λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου έκανε περίπλοκα τα πράγματα για τους παίκτες του, καθώς οι αντίπαλοι αποφάσισαν να αμυνθούν μαζικά για όλο το υπόλοιπο του παιχνιδιού.

Αναλυτικά:

«Δεν ξέρω εάν ήταν η χειρότερή μας εμφάνιση. Είχα πει ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, καθώς δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Δεν ξεκινήσαμε καλά, δεχτήκαμε γκολ αλλά θα μπορούσαμε κάλλιστα να είχαμε ανατρέψει την κατάσταση πριν το ημίχρονο.

Κατά κάποιο τρόπο η κόκκινη κάρτα μας αποσυντόνισε, καθώς η Αρμενία έγινε ιδιαίτερα συμπαγής αμυντικά με 10 ποδοσφαιριστές πίσω από την σέντρα και δεν μας άφησε καθόλου ελεύθερους χώρους.

Εάν δεν είχαν δεχθεί κόκκινη θα έπαιζαν σαφώς πιο επιθετικά. Η αλήθεια είναι ότι η Αρμενία ήταν ανώτερη φυσικά. Πρέπει να κάνουμε περισσότερα πράγματα και σε αυτό ακριβώς θα δουλέψουμε.

Ο Μπερναντέσκι δεν είναι 100% έτοιμος, ο Κιέσα είχε ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι, αλλά αμφότεροι προσπάθησαν να δώσουν ό,τι μπορούσαν. Πήραμε αρκετά ρίσκα στο δεύτερο ημίχρονο και αυτή ακριβώς πρέπει να είναι η φιλοσοφία μας, να βρισκόμαστε συνεχώς στην επίθεση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ