Κούμαν: «Δεν είναι ματς-κλειδί το παιχνίδι με την Γερμανία»

Κούμαν: «Δεν είναι ματς-κλειδί το παιχνίδι με την Γερμανία»

Ο Ρόναλντ Κούμαν δεν φάνηκε να συμφωνεί με όσους θεωρούν ματς ζωής και θανάτου την αναμέτρηση της Ολλανδίας στην έδρα της Γερμανίας.

Το σημερινό παιχνίδι Ολλανδίας και Γερμανίας στο «Volksparkstadion» για την πέμπτη αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020 μοιάζει το πιο καθοριστικό για τους «Οράνιε».

Ωστόσο ο προπονητής των Ολλανδών, Ρόναλντ Κούμαν, δεν συμφωνεί με αυτή την εκδοχή. «Η μάχη με τη Γερμανία δεν συνιστά ματς-κλειδί», υποστήριξε ο πολύπειρος τεχνικός, παρά την βαθμολογική θέση της ομάδας του που βρίσκεται έξι βαθμούς πίσω από την σημερινή της αντίπαλο, όμως έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Να υπενθυμίσουμε πως στην πρώτη θέση του δεύτερου ομίλου βρίσκεται η Βόρειος Ιρλανδία, η οποία αποτελεί έκπληξη, έχοντας συγκεντρώσει 12 βαθμούς  με 4 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, όμως έχει δύο αγώνες περισσότερους από την Ολλανδία.

Ο Κούμαν στάθηκε στις μεταξύ τους αναμετρήσεις και φυσικά στην συμπεριφορά των «Οράνιε» απέναντι στις αδύναμε ομάδες του ομίλου:

«Πρέπει να πάρουμε δώδεκα βαθμούς κόντρα στις Εσθονία και Λευκορωσία και να είμαστε καλύτεροι στους δύο αγώνες με την Βόρεια Ιρλανδία».

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου:

Β.Ιρλανδία 12β.  4 Αγώνες

Γερμανία   9β.   3 Αγώνες

Ολλανδία   3β.  2 Αγώνες

Λευκορωσία 0β. 4 Αγώνες

Εσθονία  0β.  3 Αγώνες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ