Καραπετιάν σε Μπονούτσι: «Ήταν ντροπιαστικό αυτό που έκανες» (pic)

Καραπετιάν σε Μπονούτσι: «Ήταν ντροπιαστικό αυτό που έκανες» (pic)

Ο επιθετικός της εθνικής Αρμενίας, Αλεκσάντρε Καραπετιάν, σκόραρε στην ήττα της ομάδας του από την Ιταλία, ωστόσο προκάλεσε τον Λεονάρντο Μπονούτσι σε ανάρτησή του στο Instagram.

Ο Αλεκσάντρε Καραπετιάν σκόραρε κόντρα στους Ιταλούς στο χθεσινό παιχνίδι για τα προκριματικά του Euro 2020, ωστόσο άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο, ενώ στην συνέχεια οι Ιταλοί κέρδισαν με 3-1.

Η αποβολή του Αρμένιου επιθετικού προήλθε από χτύπημα στον Λεονάρντο Μπονούτσι, ο οποίος σύμφωνα με τον Καραπετιάν έκανε θέατρο, με αποτέλεσμα ο σκόρερ του 1-0, να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Καραπετιάν συνέχισε την «μάχη» και εκτός αγωνιστικού χώρου, αφού «έκραξε» τον Μπονούτσι για την αντίδρασή του στην εναέρια μονομαχία που είχαν, κρατώντας φυσικά τα προσχήματα σεβόμενος την τεράστια καριέρα του Ιταλού αμυντικού.

«Έχω μεγάλο σεβασμό για αυτά που έχεις πετύχει στο ποδόσφαιρο αλλά αυτό που έκανες ήταν ντροπιαστικό», ήταν τα λόγια του Αρμένιου στο Instagram για την εναέρια μονομαχία με τον Μπονούτσι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ